Medve hírek

Életmód › Medve

Embert ölt a medve Maros megyében

Tegnap 13:16

A férfi a Küküllő partján horgászott, amikor rátámadt az anyamedve. 

Horror Nyárádmagyaróson! Medve ölte meg a jegyzőt

Tegnap 13:10

A férfi eltűnését családja jelentette be, a rendőrök a Kis-Küküllő partján találtak a holttestére –számol be a tragédiáról a Ripost.

Megszökött a kivégzése elől a pálpatkai vérmedve, döglött tehénnel csalnák puskacső elé

19.10.08 13:01

Jóváhagyta a környezetvédelmi minisztérium a Korond községi Pálpatakán három tehenet elpusztító medve kilövésére vonatkozó kérelmet, de egyelőre úgy tűnik, hiába – írja a Székelyhon.

Videón, ahogy taxival kergetnek ki egy medvét a városból

19.10.07 17:31

Medve bóklászott vasárnap este az erdélyi Fogaras egyik negyedében. A nagyvadak visszajáró vendégei a Brassó megyei városnak, akár a városközpontig is elmerészkednek. 

A(z) "Medve" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Megölte a medve a nyárádmagyarósi jegyzőt, aki éppen a folyóparton horgászott

Horgászó emberrel végzett egy kétbocsos anyamedve a Kóródszentmártonhoz tartozó Vámosudvarhelyen. Az eset szombaton a késő esti órákban történt. Maros megyében idén ez az első alkalom, hogy embert ölt a medve – írja…

Ország

Lezárás a Kolozsvári utcában

Lezárták Csepelen a Kolozsvári utcát a Katona József utcánál közműjavítás miatt. A 71-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik, nem érinti a Görgey Artúr tér, a Bajcsy-Zsilinszky út és a Görögkatolikus templom megállót.A BKK…

Életmód

Megérkeztek a Dél-Alföldre a telelő ragadozó madarak

Október elején megérkeztek a Körös-Maros Nemzeti Park tájaira a telelő ragadozó madarak első példányai, melyek a tőlünk északabbra fekvő országokból jöttek, ahol már jóval hűvösebb van és a táplálék is kevesebb.

Megye

Sötét ruhában ment át az út, későn vette észre az autós

Több súlyos baleset is történt országszerte. Gyalogost gázoltak halálra Gyöngyösön. A 24 éves férfi sötét ruhában ment át az úttesten, az autós későn vette észre, már nem tudott időben fékezni. Baleset volt Hódmezővásárhelynél…

 

Kategória ajánló