Medián hírek

Közélet › Medián

Kunhalmi Ágnes: kormányváltást követően jön a jóvátétel

21.06.18 11:28

Kunhalmi Ágnes, az Mszp társelnöke járja az országot, hogy bemutassa az előválasztás jelöltjeit, akik 2022-ben legyőzhetik majd a fideszcsicskákat.

Nekiesett a Medián közvélemény-kutatónak a DK-s Nyugati Fény

21.04.23 09:16

Ez egy ócska és szélsőséges támadás volt Dobrev Klára védelmében – nyilatkozta az eset kapcsán Hann Endre, a Medián vezérigazgatója a Klubrádiónak.

Hadházy Ákos nyerné a zuglói előválasztást

21.04.22 17:20

A HVG birtokába került Medián-kutatás szerint Hadházy Ákos népszerűbb Tóth Csabánál Zuglóban, bár nagyon sok a bizonytalan szavazó.

Szavazói több bértámogatást adnának, mint a Fidesz

21.04.21 07:37

A kormányváltást akarók 96, a kormányt támogatók 59 százaléka értett azzal egyet, hogy a kormánynak több bértámogatást és bérpótlékot kellett volna adnia a járvány alatt bajba került dolgozóknak és vállalkozásoknak.

Éves alapon négy százalékkal nőttek az agrárbérek

21.04.18 10:34

A decemberi 394 697 forintról januárban 305 542 forintra zuhant az átlagbér a mezőgazdaság, erdőgazdaság, halászat összevont kategóriában – derült ki a Központi Statisztikai Hivatal (Ksh) keresetekről szóló gyorstájékoztatójából.

A(z) "Medián" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Papír van róla: közös volt a Fidesz-MSZP lenyúlás – Hadházy: ezért muszáj Zuglóban elindulnom!

Az ellenzéki előválasztás legforróbb körzetében, Zuglóban készített közvélemény-kutatást a Medián, amely szerint az ellenzéki szavazók relatív többsége a Momentum jelöltjeként induló Hadházy Ákost támogatja Tóth…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Közélet

Megfékezték a dél-afrikai Fokvárosban a Tábla-hegyen tomboló tüzet

Sikerült megfékezniük keddre a tűzoltóknak a fokvárosi Tábla-hegyen tomboló erdőtűz nagy részét, a dél-afrikai város megkezdte az évek óta a legsúlyosabbnak számító tűzvész okozta károk felmérését.

Tudomány

Leáldozóban Orbán csillaga?

A New York Times közép-kelet-európai irodájának vezetője, aki arra mutat rá, hogy a populista vezetők népszerűsége azért csökkent, mert nem jeleskedtek a járvány és válság kezelésben. Szerinte leáldozóban Orbán csillaga. A New…

 

Kategória ajánló