Medgyessy Péter hírek

Ismert személy › Medgyessy Péter

Animációs filmek a földön, vizsgamunkák a kirakatokban

20.06.09 08:01

Debrecen - A Medgyessy gimi végzőseinek grafikáit, szobrait és festményeit öt belvárosi kirakatban, valamint a MODEM fogadóterében helyezték el.

Újra együtt edzenek a válogatott tornászok

20.04.30 12:06

Altorjai Sándor, a hazai szövetség (Matsz) főtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán azt mondta, délelőttönként a nők, délutánonként a férfiak tréningeznek, és azért osztják őket két-két csoportra, hogy a létszámuk az edzőkkel együtt ne haladja…

Galéria: a 3×3-as válogatott bemutatója az M4 Sport – Év sportolója gálán

20.01.18 00:01

A produkcióban Bozóki Bettina, Cyesha Goree, Medgyessy Dóra, Papp Klaudia, Süle Krisztina és Theodoreán Alexandra, illetve Tóth Cecília vett részt.

Szijjártóék öt éve nem tették közzé, kikkel szerződtek

20.01.03 15:46

A Külgazdasági és Külügyminisztériumot nem érdekli a 16 éve hatályban lévő üvegzseb törvény – legalábbis, amióta Szijjártó Péter a külügyminiszter, nem tesznek közzé szinte semmit. 

Medgyessy Péter: Hiba lenne Karácsony Gergelyre építeni

19.12.27 10:33

” Hiba lenne Karácsony Gergelyre építeni a 2022-es kampányt is” - mondta Medgyessy Péter az Atv-nek az Egyenes beszédben.

Lemond parlamenti mandátumáról Gréczy Zsolt

19.12.26 14:07

Lemond parlamenti mandátumáról Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselő. Az ellenzéki politikus ezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be péntek este.

A(z) "Medgyessy Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

A trolijáratok is igazodnak a Debreceni Köztemető nyitvatartási idejéhez

Mindenszentek és halottak napjához kapcsolódóan hosszabbított nyitva tartás lép életbe a Debreceni Köztemetőben, melyhez igazodik a 3-as és 5-ös trolibuszok közlekedése is. 2020. október 23. és 30. között reggel 7 és 19 óra…

Megye

Megyei gazdaságfejlesztési tanácskozás helyszíne volt Debrecen

Debrecen - Az Északkelet-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna megyéi gyűltek össze Debrecenben és mutatták be fejlesztési terveiket a 2030-ig tartó időszakra vonatkozóan.

Politikus

Kastélyt és kikötőt is kap a Mathias Corvinus Collegium

Balatoni vitorláskikötőt és kastélyt is ingyen átadott az állam egy Fidesz-közeli magánalapítványnak. A Mathias Corvinus Collegium nyáron már egy 600 milliárd forint értékű részvénypakettet is megkapott. A kormány szerint egy nagy magyar…

Politikus

Újra Tarlós-projektekkel dicsekszik Karácsony

Nem hagyja abba a más tollaival való ékeskedést Karácsony Gergely: a főpolgármester most a Tarlós-érában elkezdett, hat – teljes mértékben a kormány pénzéből megvalósult – családi szabadidőpark átadásával…

 

Kategória ajánló