McDonald's hírek

Márka › McDonald's

Rekordáron kelt el a McDonald's Monopoly-bűntény megfilmesítésének joga

18.08.13 18:55

Vajon megéri a pénzét? Matt Damon és Ben Affleck a 20th Century Fox stúdióval közösen vásárolták meg a gyorsétterem körül kirobbanó botrányról írt cikk megfilmesítésének jogát.

Kegyetlen verekedés tört ki a Mekiben - videó

18.08.09 15:16

A 16 és 19 éves testvérpár helyett az anyjuk kért bocsánatot attól a gyorsétteremben dolgozó férfitól, akit a tinédzserek megvertek. Attól gurultak dühbe, hogy a férfi ki akarta zavarni őket az étteremből.

A McMenekült az új menekült: egyre többen laknak a hongkongi McDonald's-okban

18.08.06 16:07

Hatszor annyian alszanak a gyorsétteremlánc éjjel-nappali üzleteiben, mint hat évvel ezelőtt. Van, akinek nincs hová mennie, de olyan is akad, aki csak magányos. A jelenség nem csak Hongkongra jellemző, Kínában és Japánban is előfordulnak…

12 ezer ingyen Big Mac érkezik Magyarországra

18.08.01 13:01

Ötvenedik szülinapját ünnepli az ikonikus szendvics, a Meki emiatt világszerte több millió emlékkupont osztogat szét, amit be lehet váltani.

Elindítja a házhoz szállítást a McDonald's

18.07.24 04:04

A házhoz szállítás a vállalat globális stratégiája, amelynek megvalósítása világszerte ütemezetten történik - közölte a McDonald's a magyarországi házhoz szállításra vonatkozó kérdésre.

A(z) "McDonald's" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Méhek számára készült el a világ legkisebb McDonald's-a

A nemrég elkészült McHiwe nevű építmény egy méhek számára készült kaptár, ami teljes egészében olyan, mint egy valódi McDonald's.

Ország

20 új repülőgépet vásárol a Wizz Air

Húsz új Airbus A321XLR típusú repülőgépet vásárol a Wizz Air, a megállapodást a társaság a párizsi légi szalonon jelentette be. Az üzletet a Wizz Air szakmai befektetőjével, az amerikai Indigo Partnersszel kötötte az Airbus. Az...

Életmód

Az ázsiai turisták áradatát nem állítja meg egy baleset – persze hajókázni azért mostanában nem fognak

Budapest változatlanul kedvelt a dél-koreai, illetve ázsiai turisták körében, a szállodák tapasztalata alapján a tragikus dunai hajóbalesetet követő kezdeti megtorpanás után folyamatosan érkeznek a koreai vendégek, bár a hajós…

Gazdaság

Jelentős változás a 4iG részvényeinél

A 4iG Nyrt. részvényei június 19-től prémium kategóriás részvényeknek minősülnek a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatójának határozata alapján - tette közzé a társaság kedden, a tőzsde honlapján.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló