McDonald's hírek

Márka › McDonald's

Új hálózatfejlesztési igazgató a hazai McDonald’snál

Tegnap 13:34

Októbertől Varasdy Zsolt a Progress Étteremhálózat Kft., azaz a McDonald’s hazai Developmental Licensee Partnerének új hálózatfejlesztési igazgatója.

Ő a magyarországi McDonald's új HR-vezetője

20.11.23 12:32

Horváth Andrea 2010-13 között a Mars csokoládégyártónál, 2013-17 között a Coca-Cola üdítőóriásnál dolgozott a HR-ben. 2017-ben érkezett a McDonald's hoz és HR menedzseri pozícióból emelték ki. Szűkebb szakterülete a tehetségmenedzsment.

Házon belülről érkezett a magyarországi McDonald’s új HR-vezetője

20.11.23 12:07

Szeptembertől Horváth Andrea irányítja a hazai McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. HR-osztályát. A korábban a vállalat HR-menedzseri pozícióját betöltő szakember feladata humánerőforrás-vezetőként és a menedzsment…

Döbbenet: koporsót szállító halottaskocsi gurult be egy McDonald's-étteremhez

20.11.12 11:54

Egy angliai temetkezési vállalat egyik halottaskocsija a benne lévő koporsóval parkolt le egy étterem előtt – mint kiderült, azért, hogy az egyik alkalmazott enni tudjon.

Jön a McPlant, a McDonald's növényi burgere

20.11.10 15:08

Mi jöhet még ezután? A disznómentes disznótor? Az alkoholmentes pálinka?

Hol nyit újabb éttermet a magyar McDonald's? Kiderült

20.10.29 13:30

A Progress Étteremhálózat Kft. egy gödöllői étterem mellett két további McDonald's-ot is nyitott, utóbbiakat egy speciális helyszínen, az osztrák határnál az M1-es autópálya mentén - számolt be a Portfolio.hu.

Zsebre vágja a gyerekeket a YouTube és a McDonald’s, ha nem figyelünk

20.10.27 08:13

Az étel- és italreklámokat tartalmazó influenszervideókat egymilliárdan nézték meg, ezek 90 százalékának hátterében a gyorséttermek állnak.

Egymillió adag ingyen ebédet oszt szét a McDonald’s

20.10.25 12:27

A világ legnépszerűbb gyorséttermi lánca is csatlakozik ahhoz a kampányhoz, amit a Manchester United focistája, Marcus Rashford kezdeményezett Nagy-Britanniában. A brit kormány korábban megszavazta, hogy idén ősztől már nem támogatják a…

A(z) "McDonald's" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Új hálózatfejlesztési igazgató a hazai McDonald’snál

Októbertől Varasdy Zsolt a Progress Étteremhálózat Kft., azaz a McDonald’s hazai Developmental Licensee Partnerének új hálózatfejlesztési igazgatója. Az ingatlanpiacon szerzett széleskörű, közel két évtizedes szakmai tapasztalattal…

Életmód

Kalapáccsal verték szét Magyarország leghíresebb éttermét

A két Michelin-csillagos Onyx étteremben különös dolog történt a hétvégén: a tulajdonosok és néhány különleges vendég kalapáccsal verte szét a berendezést.

Életmód

Elképesztő összegbe kerül majd a világ legdrágább hamburgere

Fényűző helyszínen nyit éttermet egy világhírű sztárséf.

Nagyvilág

Hihetetlen, hogyan idézte meg a karácsonyi hangulatot az apa

A koronavírus miatt világszerte jelentik be a hagyományos karácsonyi vásárok elmaradását - a férfinek azonban ez nem jelenthetett akadályt.

 

Kategória ajánló