Mazsihisz hírek

Közélet › Mazsihisz

A MAZSIHISZ elbocsátotta Róna Tamás főrabbit

20.09.10 17:12

A MAZSIHISZ vezetése 2020. szeptember 9-vel dr. Róna Tamás munkaviszonyát felmondással megszüntette és a főrabbit felmentette a munkavégzés alól.

Magyar Nemzet: Kibékíthetetlenek az ellentétek a Mazsihiszben

20.08.21 07:10

Egy levélváltásból kiderül, hogy a Mazsihisz világi elnöke, Heisler András megpróbálja lejáratni Róna Tamás főrabbit, a Rabbitestület elnökét.

Lehullt a lepel a Mazsihisz elnökéről

20.08.13 09:28

A minden jel szerint bennfentes információkkal rendelkező Smúzoló nevű Facebook-csoport nyilvánosságra hozta Heisler Andrásnak egy, a Mazsihisz rabbijaihoz írt belsős levelét.

Súlyos feszültségek a Mazsihiszben

20.08.11 15:55

Heisler Andrásnak nem tetszik, hogy a Rabbitestület elnöke korrekt, partneri viszonyt ápol a kormánnyal.

Törölni kellett egy budapesti napközis tábort, miután az egyik táborozó rokona koronavírusos lett

20.07.27 16:37

Törölni kellett egy Budapesten szervezett napközis tábort, miután a július 20-i héten megtartott turnusa alatt az egyik táborozó közeli hozzátartozójáról kiderült, hogy koronavírusos – tudta meg a 24.hu. A tábort a JDC Magyarország Alapítvány és…

A(z) "Mazsihisz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A MAZSIHISZ elbocsátotta Róna Tamás főrabbit

A MAZSIHISZ vezetése 2020. szeptember 9-vel dr. Róna Tamás munkaviszonyát felmondással megszüntette és a főrabbit felmentette a munkavégzés alól.

Ismert személy

Síp utca: A Mazsihisz most meg kirúgta a saját Rabbitestületének az elnökét

Hiába kérlelte az összes neológ rabbi, Heisler András elnök ragaszkodott Róna Tamás eltávolításához.

Közélet

Nyílt napot tartanak a kiskunhalasi Sorsok Házában

Kiskunhalason, a Hunyadi utca 1. szám alatt működteti több mint öt éve a Sorsok Háza Szociális Intézményt a Magyarországi Baptista Egyház Sorsfor­dító Szolgáltató Központja. Azokat fogadják és támogatják itt, akik…

Közélet

Elárverezik a holokauszttúlélő zongorista személyes tárgyait

Az ötven elárverezendő tárgyat egy varsói aukciósház székhelyén keddig lehet megtekinteni. A tárgyak többsége eddig a Szpilman család tulajdona volt. A második világháború előtti Steinway-zongorán Szpilman 2000-ben Varsóban…

 

Kategória ajánló