MÁV Zrt. hírek

Top magyar cég › MÁV Zrt.

Járműparkot cserél a MÁV – hetilapszemle

Ma 15:49

A Heti Válasznak nyilatkozott a lengyel külügyminiszter, aki az ukrán oktatási törvényről és a magyar kormány oroszország-politikájáról is beszélt. A Figyelőnek a MÁV elnök-vezérigazgatója a társaság terveiről nyilatkozott, a HVG pedig összeállítást…

Viszi a közpénzt az üresen álló Sorsok Háza

Ma 13:02

Több mint százmillió forintot fizetett ki az épület állagának megóvásáért a MÁV a kivitelező Market Zrt.-nek nyáron.

A MÁV szerint lesz megoldás a cigány hős emléktáblájára

Ma 11:50

A vasúttársaság az utolsó pillanatban fújta le Puczi Béla emléktáblájának kihelyezését, most azt írják, szabályos volt az elutasítás, de felülvizsgálják a szigorú szabályaikat.

MÁV: pálfordulás Puczi-ügyben?

Ma 11:14

Most már hajlik a megegyezésre a MÁV, a magyarmentő roma hős emléktáblájának elhelyezése érdekében lemond a saját, merev szabályairól is, állítja a cég vezérigazgatója.

Egyszerűen nem fértek fel az utasok a pécsi vonatra

17.10.11 18:35

Szombaton este az egyik Villánykövesdről Pécsre tartó vonaton annyi ember utazott, hogy néhány felszállónak már nem maradt hely. Őket a kalauz arra utasította, hogy várják meg a megállóban a következő vonatot.

Dühöngenek a hoppon maradt Star Wars-fanok, a Cinema City új vetítéseket ígér

17.10.10 16:54

A Cinema City Facebook-oldalán rengetegen reklamálnak, mivel a számlájukon zárolták Az utolsó jedik premierére vásárolt jegyek árát, de a jegyvásárlást megerősítő visszaigazoló emailt nem kapták meg. A Cinema City szerint a sikertelen vásárlók…

A(z) "MÁV Zrt." oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
MÁV Start 415 047M62, Janoshaza/Hungary 22.May 2007M62, Zalaegerszeg/Hungary, 22.May 2007117 328; 117 xxx..M62 309M41 2301A famous old locomotive418 304

Kapcsolódó témák

Gazdaság

„Rengeteg az olyan lassító tényező, amely a Monarchia idején még nem állt fenn”

A MÁV vezérigazgatója megfejtette miért olyan hosszú a menetidő sok vonalon: az utasok, az állomások és a vonatok is tehetnek róla.

Közélet

Figyelmetlenül tolatott, keresi a rendőrség

Egy közlekedési baleset miatt kérik az az ajkai rendőrök a lakosság segítségét.

Életmód

Hamarosan képernyőre kerül az Ázsia Experss

Hét kalandvágyó páros, négy ismeretlen ország, 5000 km és napi egyetlen dollár. Ez nem nyaralás, ez egy izgalmakkal és nehézségekkel járó kaland.

Közélet

Sztrájkolnak az Operában - elmaradhat a premier

Az Operaházi Dolgozók Független Szakszervezete sztrájkot hirdetett a Magyar Állami Operaháznál, miután - állításuk szerint - Ókovács Szilveszter főigazgató nem teljesíti követeléseiket - közölte az ODFSZ.

 

Kategória ajánló