Matteo Salvini hírek

Politikus › Matteo Salvini

Matteo Salvini megköszönte Orbán Viktor támogatását

20.10.03 22:28

Matteo Salvini még a per kezdete előtt a Hír TV tudósítóján keresztül mondott köszönetet Orbán Viktor miniszterelnöknek a támogatásáért.

Salvini: A kötelességemet teljesítettem

20.10.02 21:31

„Bíróság elé állítanak, mert megvédtem hazámat, életeket mentettem, tiszteletben tartottam a törvényeket és felébresztettem Európát.”

Egy pillanat alatt felpezsdült a politikai élet Olaszországban

20.09.23 08:36

Azonnali és élénk belpolitikai mozgást indítottak el Olaszországban a "döntetlennel" végződött tartományi választások, amelyek után a baloldali kormányerő, a Demokrata Párt (PD) a migrációs törvények eltörlését szorgalmazta, a régiók többségét vezető…

Olasz sajtó: a választás tovább bonyolította az olaszországi belpolitikai helyzetet

20.09.22 09:56

A bal- és jobboldal választási versengése nem buktatta meg a Giuseppe Conte kormányát, amely a parlamentben meggyengülve folytatja munkáját, miközben a Matteo Salvini vezette jobbközép csaknem maximálisra erősítette területi jelenlétét a kedd…

A(z) "Matteo Salvini" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Az Európai Unió migrációs politikájának megváltoztatását sürgette Matteo Salvini

Az Európai Unió migrációs politikájának megváltoztatását sürgette a Liga jobboldali olasz párt vezetője, aki pénteken egy migránscsoport feltartóztatása miatt áll ismét bíróság elé Szicílián.

Ország

Nehéz feladattal tér vissza a Serie A-ba Serse Cosmi

Az olasz edző a három év után menesztett Giovanni Stroppát váltotta az utolsó helyezett kispadján.

Közélet

Az embercsempészéssel gyanúsított orosz férfit és osztrák nőt tartoztattak le Szombathelyen

A Szombathelyi Járási Ügyészség múlt pénteken indítványozta annak az orosz férfinak és osztrák nőnek a letartóztatását, akiket a rendőrjárőrök 2021. február 25. napján Szombathelyen értek tetten, miközben összesen öt migránst…

Közélet

Az EU szerint uniós jogot sérthet Lengyelország

Sérthetik az uniós jogot a lengyel igazságszolgáltatási tanácsról szóló törvény módosításai, amelyek a legfelsőbb bírósági tisztségekre pályázók kinevezését érintik.

 

Kategória ajánló