Mátrai Erőmű hírek

Top magyar cég › Mátrai Erőmű

Kóbor György: a Mátrai Erőmű nélkülözhetetlen, hosszú távú terveink vannak vele

21.06.14 12:31

Kóbor György, az MVM elnök-vezérigazgatója nemrég egy borzasztóan szerethető történetnek nevezte a Mátrai Erőművet, ami erős kijelentés annak fényében, hogy a magyarországi energiatermelés szén-dioxid-kibocsátásának jelentős részéért…

Leállt a Mátrai Erőmű

21.06.04 21:07

Az esettel kapcsolatban semmiféle hivatalos bejelentés, előrejelzés nem volt.  

Párbeszéd: Mégis nyomoznak Mészáros Lőrinc volt cége ellen

21.05.29 14:58

A Mátrai Erőműnél történt környezetszennyezés miatt tett feljelentést a Párbeszéd, de a rendőrség megszüntette a nyomozást. Az ügyészség szerint viszont folytatni kell az eljárást.

„Éppen ez az a rablópolitika, ami ellen küzdünk” – fény derülhet a Mátrai Erőmű ügyének zavaros részleteire

21.05.04 09:10

Tóth Bertalan (MSZP): „Mészáros megvette az erőművet az állam elől olcsón, kivette belőle lényegében az összes pénzt, eladósította, és utána eladta az államnak drágán.” A Fővárosi Törvényszék határozata alapján az állami energiaholdingnak kitakarások…

Kész a Mátrai Erőmű hosszú távú stratégiája

21.04.07 17:37

A Matrai Erőmű hosszú távu stratégiája ki van dolgozva. A vállalat 2025-ig megtartja a lignitalapú villamosenergia-termelést - nyilatkozta a Heves Megyei Hírlapnak Oravecz Zsolt vezérigazgató.

A(z) "Mátrai Erőmű" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Az MVM első embere nélkülözhetetlennek tartja a Mátrai Erőművet

Kóbor György jelezte: az MVM cégcsoport 236 milliárd forintot fizetett be a költségvetésbe, csak 2020-ban.

Politikus

Megszaporodhatnak a csillagok Mészáros Lőrinc közpénz-milliárdokból felújított szállodáin is

Januártól indul az egységes szálláshelyminősítési rendszer, a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest-lánc például legalább négy csillagot szeretne látni a közpénzből is felújított szállodáin.

Top magyar cég

Kérdőív kitöltésével alakíthatjuk az elektromos autózás honi jövőjét

Mától két hétig tölthetik ki az aktív villanyautósok vagy a potenciális jövőbeli tulajdonosok az MVM Mobiliti Kft. és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. online kérdőívét, mely a hazai elektromos autózás jelenét és jövőjét kutatja. A felek…

Politikus

A Fidesz és az Mszp első háttéralkuit is focipályák mellett alapozták meg

A miniszterelnök pedig megőrül attól, ha a stadionban politikai vagy üzleti ügyekkel zavarják. Öt dolog, amit nem tudtál Orbán Viktor futballszenvedélyéről - ízelítő Rényi Pál Dániel és a 444 legújabb könyvéből, a Győzelmi kényszerből.

 

Kategória ajánló