Matolcsy György hírek

Politikus › Matolcsy György

Mindenki megbuggyant?

21.05.13 06:59

Az ember olykor hajlamos arra a meggyőződése jutni, hogy mindenki megbuggyant. Ami a vezetőinket illeti, ez természetesen tévedés. Valójában arról van szó, hogy sokoldalúak, és feladatkörükön túl, más területeken is képesek nagyot alkotni.

Nyomozás indulhat a Gyurcsány Ferenc nevében telefonáló, oltásellenes csalók ügyében

21.05.11 22:40

Vadai Ágnes szerint a Gyurcsány Ferenc nevében, az oltás felvétele ellen telefonhívásokkal kampányoló csalók tevékenysége kimerítheti a csalás és a rémhírterjesztés tényállásait.

Tordai Bence: Orbánék padlógázzal hajtanak a zsákutcába

21.05.11 15:52

Ha autós hasonlattal kellene leírni az Orbán-kormány gazdaságtervét, akkor azt mondhatnánk, hogy olyan, mint lejtőn tövig nyomni a gázt, emelkedőn észrevenni, hogy elfogyott a nafta.

Matolcsy György levezetett mindent is a magyar nyelvből

21.05.10 16:01

A magyar nyelvre kell építeni a jövőképet Matolcsy György szerint. A jegybankelnök kifejtette gondolatait az ősi tudásról, a magyarok lelki szerkezetéről és a jövőről is.

Matolcsy György Magyarország növekedési forrásairól ír legújabb cikkében

21.05.03 15:41

Magyarország hat olyan növekedési forrással rendelkezik, amelyekhez társítani lehet a koreai, izraeli, dubaji/emirátusi, szingapúri és a három kínai sikerváros fejlődési motorjait.

Mit csinál a magyar jegybankelnök?

21.04.28 10:46

Gazdaságfilozófiákat gyárt, nyelvi leleményeken töri a fejét és ostoba zoológiai képleteket alkot. Jelszó: új európai oroszlán csapat felnevelése, amelyben minket KIDSzingChi.hu névvel illetnek. Sok marhaságot hallottunk már az elmúlt években…

A(z) "Matolcsy György" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Megszüntették az eljárást a Matolcsy Gyöngyi aláírásgyűjtésén kipattant balhé ügyében

A hvg.hu úgy tudja, hogy az érintettek panasszal élnek az eljárás megszüntetése miatt.

Gazdaság

Emlékérméket bocsát ki a labdarúgó Eb tiszteletére az Mnb

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) "XVI. UEFA Labdarúgó-Európa-bajnokság" megnevezéssel 10 000 forintos címletű ezüst és 2000 forint névértékű színesfém emlékérmét bocsát ki egy hónappal az első Budapesten…

Gazdaság

Máris áll a bál az első alapítványi egyetemen

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) kiviszi a Budapesti Corvinus Egyetemen működő képzési portfóliója mögül a pénzt - értesült a Jelen, amely szerint az intézmény elnöke és Palotai Dániel, a jegybank korábbi ügyvezetője között mérgesedett…

Tudomány

Hatalmas fordulat, nagy előnyhöz juthatnak az oltottak

Ahogyan a világon mindenhol fut fel az oltottak száma és aránya (és főleg, ahol javul a járványhelyzet), úgy enyhítenek a koronavírus elleni védelmi intézkedéseken. Legutóbb a nemzetközi szinten is figyelt amerikai Járványügyi…

 

Kategória ajánló