Marvel hírek

Márka › Marvel

Az elkaszált Marvel-sorozatok semmilyen formában nem térnek már vissza

18.12.03 00:01

Elképesztő kasza-maraton zajlott az utóbbi időszakban Marvel-sorozatok terén, első körben az #link#http://androgeek.hu/hir/elkaszaltak-az-iron-fistet#linknev#Iron Fist került megszüntetésre#linkvege#, aztán a…

Megvan a Morbius és a Venom 2 premierje? Két Marvel film is érkezik a Sony-tól hamarosan!

18.11.22 17:07

A Venom átürő sikerei után nem sokat időztek a Sony-nál, hogy nekiugorjanak-e a folytatásnak. Úgy tűnik, már a Venom 2 és a Morbius, the living vampire premierje is megvan. Hamarabb láthatjuk őket, mint gondolnánk!

Marvel szerepcsere - Avagy így nézne ki Scarlett Johansson Gal Gadot bőrében és fordítva

18.11.19 17:07

A rajongók gondoltak egyet és megcserélték a Marvel illetve DC univerzum két közkedvelt női szereplőjét, Wonder Womant és Fekete Özvegyet. Scarlett Johansson páncélba, Gal Gadot pedig latexba bújt.

A(z) "Marvel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Hulknak megvan a megoldása a Marvel kontra Scorsese vitára

Mark Ruffalo is megnyilvánult az egy hónapja húzódó eszmecserében, ami arról szól, hogy vajon filmművészetnek számítanak-e a szuperhősfilmek.

Kultúra és szórakozás

Folytatást kap az Oscar-díjas Pókember - Irány a Pókverzum

2022-ben érkezik az animációs sikerfilm második része.

Márka

Mozifilm készül az új Star Wars sorozatból, a Mandalorian-ből?

A Disney+-on a napokban bemutatkozó A mandalori még annál is nagyobb siker, mint arra számítani lehetett. Elég ez egy egészestés mozifilmhez? A nézőket és a kritikusokat is meggyőzte a Disney streami...

 

Kategória ajánló