Marvel hírek

Márka › Marvel

Marvel's Avengers - bojkott Pókember miatt

Tegnap 22:16

A Crystal Dynamics bejelentette, hogy Pókember csak a Sony konzoljain lesz majd elérhető a Bosszúállók játékban, erre az Xbox-osok bojkottot hirdettek.

Úgy tűnik, nem a 2018-as Spider-Man játék Pókembere kerül be a Marvel's Avengersbe

20.08.04 10:55

Így pedig még furább a dolog, úgy lesz Pókember PlayStation-exkluzív karakter a Crystal Dynamics játékában, hogy ezzel nem is hoznak létre egy közös videojátékos univerzumot.

Számíthatunk még exkluzív megállapodásokra a Sony részéről

20.08.04 10:07

Az, hogy Pókember csak a Marvel's Avengers PlayStation-ös változatában fog szerepelni, csak egy a számos, hasonló együttműködés közül.

Pókember is csatlakozik a Marvel's Avengers hőseihez?

20.08.03 08:04

Nem kizárt, hogy a Marvel univerzum egyik legnépszerűbb arca is szerepelni fog a Crystal Dynamics alkotásában.

"A rovarok világának orvgyilkosai" – Marvel-képregényekből kaptak neveket újonnan felfedezett légyfajok

20.07.31 10:31

A Marvel-képregények által inspirált neveket kapott öt újonnan felfedezett légyfaj. Az ausztrál kutatók az egyik fajt az antihős Deadpoolról, egy másikat Stan Leeről, a Marvel Comics egykori elnökéről nevezték el.

Marvel’s Avengers: Megtudtuk, melyik Bosszúálló csatlakozik még a csapathoz, és részletek derültek ki a bétatesztről

20.07.30 21:13

Ő sem hiányozhat a csapatból. A Marvel’s Avengers alkotói újabb jelentést adtak a játékról, és leleplezték a csapathoz pluszban csatlakozó hőst, valamint részleteket osztottak meg a bétateszttel kapcsolatban.

Sólyomszem lesz az első extra hős, aki a premier után érkezik a Marvel's Avengers-be

20.07.30 18:25

Most már teljesen biztosak lehetnek benne a rajongók, hogy Clint Barton, azaz Sólyomszem lesz az első DLC karaktert a Marvel's Avengers-hez, a Crystal Dynaics ugyanis megerősítette a kapcsolódó terveket. Minderre a Marvel's War Table live…

A(z) "Marvel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Marvel’s Avengers – oka van Spider-Man PS-exkluzivitásának

A Crystal Dynamics elmagyarázta, hogy Spider-Man, azaz Pókember miért is lesz exkluzív a Sony gépén a Marvel’s Avengers-ben.   A stúdió azt mondja, hogy attól, hogy bizonyos karakterek géphez kötötten exkluzívok, ők továbbra is…

Kultúra és szórakozás

Rohamot kapott egy fiatal a moziban, mert popcornt evett a moziban

A 14 éves Ruben Bousqet élete tragikusan fiatalon ért véget. A fiúnál 18 hónapos korában diagnosztizálták, hogy különböző ételekre allergiás. Az orvosai epipen injekciót adtak neki, hogyha bármikor előjönne nála egy allergiás…

Kultúra és szórakozás

Marvel’s Avengers – oka van Spider-Man PS-exkluzivitásának

A Crystal Dynamics elmagyarázta, hogy Spider-Man, azaz Pókember miért is lesz exkluzív a Sony gépén a Marvel’s Avengers-ben.   A stúdió azt mondja, hogy attól, hogy bizonyos karakterek géphez kötötten exkluzívok, ők továbbra is…

Márka

Érdekes húzás a Walt Disney-től

Meglepő profitot jelentett a Walt Disney a gazdasági negyedévre, miután 0,08 dolláros tisztított EPS-t ért el a várt 0,63 dolláros veszteséggel szemben.

 

Kategória ajánló