Martonyi János hírek

Politikus › Martonyi János

Martonyi János az Antall József-díj idei kitüntetettje

19.05.16 23:19

Martonyi János volt külügyminiszter vehette át a nemzet felemelkedéséért tevékenykedők elismerésére alapított Antall József-díjat csütörtökön Budapesten.

Húsz éve nyílt ki felettünk az úgynevezett biztonsági ernyő

19.03.10 15:41

1999-ben hazánk az Észak-atlanti Szerződés Szervezetének, azaz a NATO-nak teljes jogú tagjává vált. De mi is történt azokban a napokban?

Csáky drámájában a valósággal szembesülünk

19.02.09 10:43

A brüsszeli Balassi Intézetben február 6-án a József Attila Színház bemutatta Csáky Pál Egy nap az örökkévalóság című drámájának színpadi változatát. A nézők között ült Martonyi János korábbi magyar külügyminiszter (1998–2002, 2006–2010), aki az…

Martonyi: A nemzetpolitika „Antall Józseffel indult”

18.11.05 19:14

Antall József szerepét méltatta a nemzetpolitikai gondolkodás szempontjából Martonyi János, kiemelve, az egykori kormányfő lélekben 15 millió magyar miniszterelnökének tekintette magát.

A(z) "Martonyi János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Martonyi János kapta idén az Antall József-díjat

Martonyi János volt külügyminiszter vehette át a nemzet felemelkedéséért tevékenykedők elismerésére alapított Antall József-díjat csütörtökön Budapesten. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a díjátadó…

Nagyvilág

Állandó szétosztási mechanizmussal kezelnék a migrációt

Teljes erővel dolgozik a német és a francia diplomácia, valamint Brüsszel azon, hogy mihamarabb bevezessék a kötelező kvótákat. Emmanuel Macron francia elnök után csütörtökön a német államfő utazott Rómába. Az olasz elnökkel és…

Gazdaság

Az ipar növekedése a csúcstechnológiát alkalmazó cégek teljesítményének köszönhető

Az IMF legfrissebb tanulmánya szerint a régióban Magyarországon a legnagyobb a csúcstechnológia, a high-tech ipar aránya az iparon belül, világszinten pedig Dániát követően az ország a második helyen áll.

Ország

Csaknem félezer migránst mentettek ki az utóbbi napokban a Földközi-tengerből

A líbiai haditengerészet csaknem félezer illegális bevándorlással próbálkozót mentett ki az utóbbi napokban a Földközi-tengerből hat művelet során – adta hírül pénteken a haditengerészet szóvivője.

 

Kategória ajánló