Mars hírek

Közélet › Mars

11 millió ember nevét viszi a Marsra a NASA

20.03.28 10:18

Csaknem tizenegymillió ember nevét viszi magával az űrbe az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA következő marsjárója, a Perseverance.

Közel 11 millió nevet visz a Preservance marsjáró a vörös bolygóra

20.03.28 09:49

Ha nem is közvetlenül, fizikailag, de közvetett módon rengetegen ott lesznek a Preservance marsjáróval, amikor idén nyáron útnak indul a vörös bolygóra, lévén rengetegen reagáltak a NASA felhívására, hogy küldjék el a nevüket, amiket…

Megkapta utolsó kedvcsinálóját a Memories of Mars című nyitott világú túlélőjáték

20.03.13 14:38

A Limbic Entertainment és az 505 Games csapata bemutatta a Memories of Mars című nyitott világú túlélőjáték utolsó mozgóképét, amivel nemcsak ismét rabul szerették volna ejteni a rajongókat, de mindemellett a megjelenést is fel akarták vezetni egy…

Két évet csúszik az európai-orosz marsjáró fellövése

20.03.12 15:22

A startot hátráltató problémák súlyát figyelembe véve biztos sokan nem értik, miért kell ilyen hosszú ideig elnapolni a küldetést.

A Destroy All Humans! remake meghozza a kedvet az emberiség leigázásához

20.03.05 17:50

A játékban található lehetőségek jó része bemutatkozott, így akár a mászkálós, akár a csészealjas küldetésekre vagytok kíváncsiak, mindből találtok egy kicsit a videóban.

A(z) "Mars" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A Mars egykori állapota nagyon emlékeztet napjaink Izlandjára

A legújabb vizsgálatok arra engednek következtetni, hogy a mai Izland hűvös klímája, bazaltos területe és a Mars egykori állapota között nagyobb a hasonlóság, mint elsőre gondolnánk.  A New York Állami Egyetem és a Rice…

Tudomány

Titokzatos ritmusban keringő bolygócsoport

200 fényévnyi távolságra hat bolygó kering harmonikus ritmusban a TOI-178 jelű csillag körül.

Ismert személy

A világ egyik leggazdagabb emberének otthona: kukkants be Elon Muskhoz

A Tesla alapítója és egyébként a világ egyik leggazdagabb embere, Elon Musk még tavaly elhatározta, hogy megválik minden fizikai tulajdonától. Ennek köszönhetően meg is hirdette Bel Air-i házát...sőt, nem is egyet!

Ország

GPS-t hoz a Xiaomi Mi Band 6!

A kínai gyártó Mi Band szériájának érkező új tagja átdolgozott felülettel és GPS-szel érkezhet!

 

Kategória ajánló