Maróth Miklós hírek

Ismert személy › Maróth Miklós

A minisztereknél is többet kereshetnek az álláshalmozó kutatók

19.09.04 10:35

Az Akadémiától függetlenedő kutatóintézeteket szeptember 1-től irányító Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) elnöke, Maróth Miklós szerint ma vannak kutatók, akikre három állás esik. Eközben a Magyarországnál kisebb Csehországban évente mintegy 360…

Maróth Miklós szerint ez a baj a magyar kutatókkal

19.09.03 08:40

Meghökkentette az MTA-tól elcsatolt kutatóintézetek munkatársait Maróth Miklós, az intézeteket szeptember 1-től irányító Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) elnökének levele, amelyet néhány napja küldött a Tudományos Dolgozók Demokratikus…

Alaptalan támadás Maróth Miklós ellen

19.08.19 09:40

Szisztematikus, politikai motivációktól sem mentes támadás indult Maróth Miklós ellen, miután elfogadta az egykori akadémiai kutatóhálózatot irányító új testület vezetői posztját.

Maróth Miklós az MTA jövőjéről nyilatkozott

19.08.09 14:18

Legalább öt évbe telik, hogy kiderüljön, hatékony volt-e a kutatás rendszerének átalakítása – jelentette ki az InfoRádió Aréna című műsorában az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke.

A(z) "Maróth Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Koronavírus - Számos tévhitet cáfol a WHO

Az új koronavírus terjedésével megjelentek a tévhitek is, ezeket cáfolja meg és a betegséggel kapcsolatban néhány alapvető kérdést is tisztáz a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) összeállítása, amelyet az Egészségügyi…

Politikus

Az operatív törzs online sajtótájékoztatója

11 órától élőben közvetítjük az operatív törzs online sajtótájékoztatóját, melyen részt vesz Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is.

Politikus

DK: Orbán Viktor bebizonyította, mire kellett neki a korlátlan hatalom

A Demokratikus Koalíció az Európai Bizottsághoz fordul a felhatalmazási törvény hatálya alatt született kormányrendeletek miatt.

 

Kategória ajánló