Marokkó hírek

Ország › Marokkó

Bebörtönzött ukrán rendezőt díjazott az Európai Parlament

18.10.25 13:21

Egy marokkói aktivistát és a Földközi-tengeren bevándorlók életét mentő szervezeteket megelőzve Oleh Szencov bebörtönzött ukrán filmrendező nyerte az EP Szaharov-díját.

Tömegesen próbáltak áthatolni a melillai határkerítésen

18.10.22 17:15

A tájékoztatás szerint a szubszaharai térségből származók tömegesen, mintegy 300-an próbáltak áthatolni a 6 méter magas, pengékkel, szögesdróttal megerősített dupla kerítéssoron, és kétharmaduknak sikerült is.

Egy illegális határsértő meghalt a melillai határkerítésnél

18.10.21 18:09

Egy illegális határsértő meghalt, hárman pedig megsérültek vasárnap, miután átjutottak a Marokkót és Melilla észak-afrikai spanyol exklávét elválasztó határkerítéseken kétszáz másik emberrel együtt - közölték a melillai hatóságok.

Bedrogozta, majd megerőszakolta a fiatal nőt két migráns

18.10.18 12:36

Újabb migránstámadás történt Európában, két marokkói férfi kábítószert kevert, majd megerőszakolt egy 21 éves hölgyet Londonban. A rendőrségi felvételen jól látszik, hogy a két férfi bemegy a boltba, italt vesznek, majd kifelé beledobják a kábítószert.

kisiklott egy vonat Marokkóban, többen meghaltak

18.10.16 14:40

Kisiklott kedden egy vonat a marokkói főváros, Rabat közelében, a balesetben legalább tíz ember meghalt, és mintegy kilencvenen megsérültek - írta Twitter-profilján a Sky News Arabíja pánarab televízió.

Kisiklott egy vonat a marokkói főváros közelében, halálos áldozatok

18.10.16 13:24

Kisiklott kedden egy vonat a marokkói főváros, Rabat közelében, a balesetben legalább négy ember meghalt, és többtucatnyian megsérültek - közölte egy helyi vasúti tisztviselő.

A(z) "Marokkó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Be akart törni a kocsmába, de közben beszorult az ajtóba és meghalt a 48 éves férfi Rozsnyón

Szörnyű látvány fogadta a kocsmárosnőt, amikor vasárnap reggel kinyitott volna: a rozsnyói Casablanca lokál ajtajának üvegezett részén ugyanis egy férfi teste lógott, és mint kiderült, már nem élt. A Nový Čas szerint a legvalószínűbb,…

Nagyvilág

Egyre nagyobb veszélyben a magyar sertéságazat

A sertéstenyésztéssel foglalkozó gazdaságok nagyon féltik az állományaikat a komoly gazdasági kárral járó afrikai sertéspestistől, hiszen valamennyi óvintézkedés sem nyújt teljes biztonságot, hogy a kór nem jut be valamilyen…

Közélet

Három migráns rejtőzött el a kamionban

Jogellenesen próbáltak meg bejutni az országba Röszkénél.

Közélet

A szlovén alkotmánybíróság a migránsokért aggódik

Hatályon kívül helyzete a szlovén alkotmánybíróság a külföldiekről szóló törvény egy vitatott cikkelyét.

 

Kategória ajánló