Márki-Zay Péter hírek

Politikus › Márki-Zay Péter

Ebben látja a Fidesz legyőzésének receptjét Márki-Zay Péter

19.06.09 14:02

Egyre több közös ellenzéki polgármesterjelölt neve válik ismertté a Mindenki Magyarországa Mozgalom honlapján. A szervezet úgynevezett Kossuth-köröket hoz létre a hazai településeken, ami megkönnyíti a jelöléseket. Az MMM alapító-elnöke,…

Hemzseg a hibáktól Márki-Zay Péterék listája

19.06.08 10:47

Annyi a hiba a Mindenki Magyarországa Mozgalom polgármesterjelölti listájában, hogy sokan azt gondolhatják, meghackelték Márki-Zayék internetes oldalát. Akad, akit tudta nélkül tüntettek fel a lajstromban.

Sajtótájékoztatót tartott Márki-Zay Péter – a Fidesz reagált rá

19.06.07 12:41

Hódmezővásárhely polgármestere péntek délelőtt hívta össze a sajtó képviselőit. A vásárhelyi Fidesz szerint a város első embere folytatja egyszemélyes háborúját.

Polgármesterként már megbukott Márki-Zay Péter

19.06.06 14:38

Nagyjából négy hónappal az őszi helyhatósági választásokat megelőzően, a hódmezővásárhelyiek többsége elégedetlen a városvezető munkájával.

Márki-Zay Péter már Gyurcsányéknak és a Momentumnak udvarol

19.05.31 15:10

Az ellenzéki térfél átrendeződését követően Márki-Zay szánalmas törleszkedésbe kezdett Facebook-oldalán.

Szanyi kapitány szóra sem méltatja Márki-Zay Pétert

19.05.30 13:28

Vásárhely polgármestere ezúttal a szocialisták EP-delegálásába ütötte bele az orrát.

Rendkívüli közgyűlés Vásárhelyen

19.05.29 17:22

Fel nem használt összegek maradtak a kasszában 2018-ról, nem valósultak meg elfogadott fejlesztések – hangzott el a Fidesz frakció érvelésében.

Márki-Zay személyes háborúja vagy a város békés fejlődése?

19.05.27 18:07

Márki-Zay Péter személyes háborút folytat a Fidesz ellen. Októberben azt kell eldönteni a vásárhelyieknek, melyik a fontosabb: Márki-Zay személyes háborúja, vagy a város békéje – mondta el Lázár János a Rádió 7 hétfő reggeli műsorában. A képviselő…

A(z) "Márki-Zay Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

40 nap szabadsággal gazdálkodhat idén Márki-Zay Péter

A vásárhely polgármester egy napot tavalyról is "áthozott" 2020-ra. Lesz hónap amikor 1-1 napot, de két nyári hónapban 10-10 napot is távol lesz a hivatalától.

Közélet

Környezetkárosítás miatt feljelentést tett Zamárdi polgármestere

A Balaton-parti település független vezetője azért tett feljelentést, mert az egyik parkban egy ismeretlen személy több tucat fa tövébe gázolajat öntött.

Magyar település

A járt utat elhagyni a járatlanért – Hornok Magdolna úti élményei a BFMK-ban

A Bicskéről Hódmezővásárhelyre költözött Hornok Magdolna bemutatkozó kiállítása tegnap nyílt meg a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ I. emeletén. A festőművész azokból az alkotásaiból válogatott, amelyeket utazási élményei…

Politikus

Mégis részt vett Orbán évértékelőjének szervezésében a Fidesz pártalapítványa

A Népszava kérdésére elismerte a Fidesz pártalapítványa, a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány, hogy a társszervezőként részt vettek Orbán Viktor kormányfő vasárnapi évértékelőjének szervezésében. Ez a szociáldemokrata…

 

Kategória ajánló