Márki-Zay Péter hírek

Politikus › Márki-Zay Péter

Védőmaszkokat gyárt a Hódfó – már 200 darabnál járnak

20.03.17 17:01

Márki-Zay Péter polgármester a keddi sajtótájékoztatón közölte, eddig több mint 200 védőmaszkot gyártott a Hódfó Nonprofit Kft, amelyeket elsősorban a városi cégek dolgozói kaptak meg.

Befogadna-e Márki-Zay Péter menekült gyerekeket?

20.03.14 11:44

Márki-Zay Péter volt az Egyenes Beszéd vendége március 13-án. Az interjúban, melyben a műsorvezető szóba hozta Márki-Zay március 8-i Facebook-bejegyzését arról, hogy az ellenzék nem győzhet a DK nélkül, de nem győzhet akkor sem, ha az…

Pert nyert a PestiSrácok ellen Márki-Zay Péter felesége

20.03.13 07:46

Huth Gergely stábja úgy próbálta lejáratni a hódmezővásárhelyi polgármestert, hogy feleségéről, Márki-Zayné Vincze Felíciáról azt terjesztette a kormányközeli médium, hogy engedély és képesítés nélkül vezetett le otthonszüléseket. Az ítélet értelmében…

Reagált a HVSZ Rapcsák kijelentésére: ezekkel a szoftverekkel akarták megtámadni az önkormányzatot

20.03.10 17:30

Rapcsák András hosszú és erőteljes Facebook-posztban szólt vissza, miután a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő Zrt. (HVSZ) mostani igazgatósági elnöke, Kalotay Balázs, illetve Márki-Zay Péter polgármester a cég átvilágításának az eredményét, és…

Koronavírus: Hódmezővásárhelyen is elmarad a március 15-ei ünnepség

20.03.09 14:31

Hosszú a listája azoknak a városoknak, ahol a koronvírus miatt elmarad a hagyományos március 15-ei ünnepség. Hódmezővásárhely is csatlakozott hozzájuk.

Márki-Zay Péter két éves eredményei: összegzett a vásárhelyi Fidesz

20.02.26 11:28

Elhanyagolható mennyiségű városi fejlesztés, politikai tisztogatások, demokráciadeficit, nulla lobbierő, megfélemlítés kontra Márki-Zay Péter saját hatalmának, országos karrierének építése: így értékelt sajtótájékoztatón a vásárhelyi Fidesz.

A(z) "Márki-Zay Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Ellenzék: A kormány Orbán Viktort tenné meg mindenki polgármesterének

Karácsony Gergely visszavonatná, Pikó András szerint az állampolgárok biztonságát veszélyezteti a polgármestereket korlátozó javaslat, Márki-Zay Péter úgy látja, elveszíti a hatékonyságát a rendkívüli jogrend. A kormány délutánra…

Közélet

Karácsony: Miért jutott egyáltalán eszükbe a Semjén-féle javaslat?

Nem az a kérdés, hogy miért hátrált meg az Orbán-kormány, amely nemrég még el akarta venni a polgármesterek döntési jogait - mondta Karácsony Gergely.

Magyar település

Több mint 250 ezer forint értékű adományt gyűjtöttek a vásárhelyi ultrák

A Blue Front 1993 Hódmezővásárhely tagjai gyűjtést szerveztek az egészségügyi dolgozók munkájának megkönnyítése céljából. A szurkolók ezzel a gesztussal szeretnék meghálálni, hogy 2020 legnagyobb meccsét ők vívják.

Politikus

Koronavírus-fertőzött a győri polgármester

A fideszes Dézsi Csaba második tesztje lett pozitív, házi karanténba vonul. Ő az első ismert magyar politikus, aki elkapta a vírust.

 

Kategória ajánló