Márki-Zay Péter hírek

Politikus › Márki-Zay Péter

Lebukott Márki-Zay Péter: ő is kipróbálta a rollert

19.09.14 17:31

A vásárhelyi polgármester hiába tett több kirohanást is Facebook-on az innovatív tervre, szombaton Grezsa István pultja előtt ő is kipróbálta a rollert. Bort ivott és vizet prédikált.

Kártalanítást és újabb tram-train szerelvényeket ígért Márki-Zay Péter ellenfele

19.09.11 16:49

Plusz négy szerelvény beállítását és a beruházás miatt kieső forgalmú vállalkozásoknak kártalanítást ígért Grezsa István, a Fidesz polgármester jelöltje Hódmezővásárhelyen. A plusz négy kocsi már a közbeszerzésben is szerepelt, igaz,…

Márki-Zay Péter üzenete

19.09.11 11:10

Hódmezővásárhely független polgármestere nem akármire buzdítja támogatóit. Ez volna az igazi politikai kultúraváltás? A polgármester beszámolója szerint bizonyos körök megrongálták a választási plakátjait. Mint fogalmaz: Nem Csak A Vihar…

Lázár János nem fogott kezet Márki-Zay Péterrel

19.09.06 15:21

A bíróságon találkoztak, Lázár nem akart békülni. Egy rágalmazási per miatt idézték be a bíróságra Lázár Jánost és Márki-Zay Pétert. A pert Lázár indította, amiatt, hogy Márki-Zay azt állította,  Lázár János miatt ment tönkre egy helyi vállalkozás, a…

Hoppon maradt Márki-Zay Péter

19.09.05 12:23

Negédes mosollyal próbált parolázni az általa több alkalommal is megvádolt és megrágalmazott Lázár Jánossal csütörtökön reggel a vásárhelyi polgármester.

Lassan gyűlnek az ellenzéki aláírások

19.09.03 10:28

Nem tekinthető még hivatalos polgármesterjelöltnek a magát esélyesnek tartó szegedi Botka László és a hódmezővásárhelyi Márki-Zay Péter sem.

Reakció és cáfolat: Kovács Pál válasza Márki-Zay kijelentéseire

19.08.27 14:58

Kovács Pál, a Hódmezővásárhelyi Működtető és Szolgáltató Nonprofit Zrt. (Hódmenza, városüzemeltető, köztisztasági kft.) vezetője nyilatkozatban reagált Márki-Zay Péter közgyűlésben tett kijelentéseire és megjegyzéseire.

A(z) "Márki-Zay Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Márki-Zay Péter is kipróbálta az elektromos rollert

A vásárhelyi polgármester hiába tett több kirohanást is Facebookon az innovatív tervre, szombaton Grezsa István pultja előtt ő is kipróbálta a rollert. Bort ivott és vizet prédikált – adta hírül a Vásárhely24.

Közélet

Magyar Nemzet: Nemigen szeret szóba állni a sajtóval Karácsony Gergely

Együttműködési nyilatkozatot írt alá Karácsony Gergely, a baloldal főpolgármester-jelöltje az ellenzék belvárosi polgármesterjelöltjeivel.

Magyar település

Grezsa István is ellátogatott az I. Retro Kőfalparty-ra

Hódmezővásárhely polgármesterjelöltje örömmel tapasztalta meg a város békésebb, vidámabb oldalát.

Megye

Gólzáporos győzelemmel avatta stadionját a Szeged

A Csákvár ellen első győzelmét szerezte meg a szezonban a Szeged-Csanád GA.

 

Kategória ajánló