Marilyn Monroe hírek

Ismert személy › Marilyn Monroe

Kihirdették az idei Tony-díj jelöltjeit

20.10.21 20:07

Tizenöt jelöléssel várja az idei Tony-díjátadót az Alanis Morissette kanadai-amerikai énekesnő azonos című sikeralbumából készített musical, a Jagged Little Pill, de nem panaszkodhat a Moulin Rouge sem a maga tizennégy jelölésével.

Kideríthetik, ki gyilkolta meg Marilyn Monroe-t?

20.10.16 13:37

Nem csak új bizonyítékokat találtak, de talán még a gyilkoshoz is közelebb jutottak.

Szenzációs új Lego Art-játékok felnőtteknek

20.07.02 11:22

A Lego folyamatosan feszegeti a határait. Az új Lego® Art készletek Marvel, Star Wars karakterekkel és világsztárokkal úgy segítenek kikapcsolódni a felnőtt építőknek, hogy közben megalkothatják saját mesterművüket.

Ingyenes Coco Chanel és Marilyn Monroe kiállítással nyitott újra a Mai Manó Ház

20.06.25 13:34

Douglas Kirkland a ’60-as évektől kezdve több mint kétezer megbízásnak tett eleget, karrierje során Angelina Jolie-tól, Mick Jaggeren és Arnold Schwarzeneggeren át Andy Warholig rengeteg sztárportrét készített már. Továbbá olyan nagysikerű filmek…

Ingyenes Douglas Kirkland-kiállítással nyitott ki a Mai Manó Ház

20.06.22 17:31

Douglas Kirkland világhírű amerikai fotográfus Marilyn Monroe-ról és Coco Chanelről készült portrésorozatát kiállításon most először láthatja magyar közönség.

Kilépett az ajtón a kisfiú, és már jött is a medve

20.06.09 14:55

Az egyik Louisiana-ban élő amerikai család biztonsági kamerája rögzítette a félelmetes jelenetet, amelyen az látható, ahogy a kisfiúk kilépve a házuk ajtaján, farkasszemet néz egy arra járó medveboccsal.

A(z) "Marilyn Monroe" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Reflektorfényben a Tony-díj jelöltek: Bevezető

Október 15-én kihirdették a 2020-as Tony-díj jelölteket. A Broadway koronavírus miatti félszezonjának köszönhetően a szokásos ceremónia, amelyet idén már 74. alkalommal rendeznek meg, kicsit eltért a szokásos forgatókönyvtől.…

Kultúra és szórakozás

Egy svájci fotós képei a forradalomról

Jack Metzger eddig ismeretlen 1956-os képei Budapestről, Győrből és Svájcból

Kultúra és szórakozás

Neogrády-Kiss Barnabás nyerte az idei Capa-nagydíjat

A pályázathoz kapcsolódó kiállítás november 29-ig tekinthető meg a Capa Központ – Project Roomban.

Ismert személy

Hullámzó meccsen verte a Dvtk a Pinkk-et

Az Aluinvent DVTK 90-73-ra legyőzte a PINKK Pécsi 424-et a bajnokság 6. fordulójában. Az Euroliga selejtezőre készülő DVTK Chanel Mokango nélkül fogadta a PINKK-et, mely a hétvégén szerezte meg első sikerét a…

 

Kategória ajánló