Margitsziget hírek

Budapest › Margitsziget

Új neveket kapnak budapesti közterek – olyannak is jut, amelyik eddig névtelen volt

19.05.29 19:52

A Margitsziget eddig névtelen központi sétányát az idén száz éve elhunyt Schulek Frigyesről nevezték el. A híres építész nevéhez fűződik a Halászbástya és az Erzsébet-kilátó tervezése, valamint a Budavári Nagyboldogasszony templom…

Megszavazták: bevezetik a dugódíjat

19.05.29 14:19

Megszavazta a Fővárosi Közgyűlés a dugódíj bevezetését, amit még a Demszky Gábor féle városvezetés vállalt fel 4-es metró megépítésére kapott uniós támogatás fejében. A tervek szerint legkésőbb 2025-ig életbe lép a rendszer, és fizetni kell majd annak,…

Átveszi Budapest a Rác fürdőt

19.05.29 13:04

A Nemzeti Tenisz Versenyközpont területén parkot létesít a főváros – döntöttek a képviselők.

Parkosítják a lebontott margitszigeti teniszstadion helyét

19.05.29 11:28

A Fővárosi Közgyűlés döntése szerint fákat ültetnek a stadion helyére, a Római-parton pedig kerékpáros-pihenőket, játszótereket alakítanak ki.

Novák Katalin: A kormány intézkedései a gyermekeket állítják a középpontba

19.05.25 13:34

Az államtitkár kiemelte: mivel vasárnap gyermeknap van, ilyenkor minden a gyermekekről szól, de a kormány azt szeretné, ha „az egész év és az egész élet a gyermekek középpontba állításáról szólna”.

Magyar edzők, akik Bajnokok Ligáját nyertek

19.05.14 23:01

Több magyar edző is magasba emelhette már a sportága legrangosabb klubtrófeáját, a Bajnokok Ligája-serleget. Danyi Gábor már a kézilabda világában sem az első.

Szinte porig égett egy BKV-busz a Margitszigeten

19.05.01 12:45

Kigyulladt egy autóbusz Budapesten, a Margitszigeten. A BKK kiégett autóbusza a Margitszigeten 2019. május 1-jén. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán A menetrend szerint közlekedő 26-os járat utasai időben leszálltak a buszról, az eddigi információk szerint…

Szalóki Ági: Néha aggódva figyelem a világ változását

19.04.24 15:36

A koncertek mellett lesz egy világrekord kísérlet is, a cél, hogy egy adott időpontban minél több szülő emelje fel a gyerekét, unokáját. Remélem, sok ezren leszünk majd! Interjú.

A(z) "Margitsziget" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés