Március hónap hírek

Esemény › Március hónap

Ökoiskola vagy Örökös Ökoiskola címre pályázhatnak az oktatási intézmények március 31-ig

Tegnap 14:34

A Móra Ferenc Általános Iskola környezetvédelmi csoportjai igen aktívak – a diákok mindig készítenek valamit, például állatfigurákat, madáretetőket; a legtöbbször hulladékból.

Öt hiányszakma képzését támogatja a Nemzeti Filmintézet

Tegnap 13:39

Öt hiányszakma képzését támogatja a Nemzeti Filmintézet, március 2-ig várják a szakmai képzéseket szervező intézmények pályázatait összesen 12 szakterületre – olvasható az intézet közleményében. Az aktuális piaci igényeket figyelembe vevő…

Veszprém továbbra is Klímasztár

Tegnap 00:42

Huszonegy napelemparkból álló beruházást adtak át Veszprémben szerdán; az észak-dunántúli fejlesztés egy országos beruházás része, amely összességében 100 ezer ember éves villamosenergia szükségletét fedezi majd - közölte a városban…

Március 20-ig lehet érvényesíteni az őstermelői igazolványokat

20.01.16 14:40

Idén március 20-ig lehet érvényesíteni az őstermelői igazolványokat annak érdekében, hogy az őstermelői jogviszony folyamatos legyen és az őstermelőként történő értékesítési tevékenység továbbra is jogszerű legyen.

A Radnóti Színházban mutatja be új verseskötetét Grecsó Krisztián

20.01.16 11:49

Hogyan alakítják a történeteink azt, akik vagyunk? A Magamról többet versei erre a kérdésre keresik a választ, a magyar költészet nagy hagyományú számvetéseit – többek között Babits, Pilinszky, József Attila verseit – felidézve. Csakhogy a kötet…

Választási szövetségre léptek a jobboldali és vallásos pártok is Izraelben

20.01.16 11:49

A március 2-i parlamenti választásokra készülve választási szövetségre léptek a jobboldali és vallásos pártok is Izraelben szerdán este, miután a baloldali pártok megtették ezt a hét végén.

Mélyül a gazdasági válság Iránban

20.01.15 12:58

Tovább mélyül a válság az olajexportot sújtó szankciók alatt görnyedező iráni gazdaságban.

A(z) "Március hónap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Ismét diákutaztatási programot hirdet a Rákóczi Szövetség

Budapest - A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából idén is utazási lehetőséget hirdet a Kárpát-medence magyar középiskolásainak a Rákóczi Szövetség - tájékoztatta a szervezet pénteken az MTI-t.

Ország

A posta kézbesítette a januári nyugdíjakat

Pénteken befejezte a januári nyugdíjak kézbesítését a Román Posta - tájékoztat az intézmény közleménye. Akiket nem találtak otthon a postások, azok január 21-éig a postahivatalokban vehetik fel járandóságukat.

Közélet

Három körözött személyt fogtak el a hajdú-bihari rendőrök

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt a velük szemben érvényben…

 

Kategória ajánló