Mályi hírek

Magyar település › Mályi

Két őzgidát is nevelnek

20.05.23 20:40

Néhány nap alatt két magára maradt őzgida került a Mályi Madármentő Állomáshoz. A szakemberek szerint hiába hívják fel évről évre a figyelmet, hogy az árvának tűnő állatokhoz nem szabad hozzányúlni, mert az anyjuk ilyenkor nem gondozza tovább…

Jól sikerült a kidobott bagoly műtéte

20.05.09 12:07

A Mályi Madármentőknek köszönhetően még időben kapott orvosi segítséget a Hortobágyi Madárkórháztól az a fülesbagoly, amit a fiókáival együtt dobtak kukába Megyaszó külterületén.

20 méteres fenyőfáról mentettek mókusokat

20.03.19 08:16

Az anya mókus egy macska támadásnak esett áldozatul. A két kis árva mókust egy 20 méteres fenyő tetejéről kellett megmenti a biztos haláltól. A mentésről egy videó is készült.

A(z) "Mályi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Egy ország aggódott az M3-on elgázolt gólya életéért

Visszafordultak, és azonnal a helyszínre siettek a Mályi Madármentő Állomás alkalmazottjai, akik épp sérült madarakat szállítottak a madárkórház felé, azonban rövid időn belül rengetegen felkeresték őket egy az M3-as autópályán…

Magyar település

80 év körüli asszonyoknak mutogatta magát a miskolci szatír

A Miskolci Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte egy huszonöt éves férfi letartóztatását, aki Miskolcon nemi vágyának kielégítése céljából, szeméremsértő módon nőknek mutogatta magát.

Magyar település

Hortobágyi húsos palacsinta

Mindenki ismeri a hortobágyi húsos palacsintát - az étel, aminek jó a koncepciója, de valahogy mégis iszonyúan el tudják rontani. Ez a recept viszont tökéletes - szerintem legalábbis. :)

Közélet

Hatékonyabban végezheti munkáját a Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Tatán elkészült a szervezet régióközpontja – mondta el Bondor Lajos, régióvezető.

 

Kategória ajánló