Makovecz Imre hírek

Ismert személy › Makovecz Imre

Makovecz Imre életműve az Utcafrontban

21.01.17 11:07

A római katolikus egyház nem igazán tart igényt arra a székesegyházra, amelyet Makovecz Imre álmodott meg. De életműve itt van. Jól látható helyeken.

Melocco Miklós megépítené Makovecz templomát (videó)

21.01.14 16:07

Az érdemes szobrászművész szerint az egész magyarságnak tervezte Makovecz Imre a Feltámadás templomát.

Ha azt mondják Makovecz, van egy udvarias kerülgetés - videóinterjú Torma Tamás építészetkritikussal

21.01.10 17:52

Az év elején két, viszonylag fajsúlyos hírben is szerepelt Makovecz Imre egy-egy munkájával. A piliscsabai Pázmány Péter Katolikus Egyetem épületei, melyek Makovecz tervei alapján készültek a rendszerváltást követően, az egyháztól az állam…

Lesz-e katedrális Budapesten?

21.01.08 13:51

Úgy tűnik, Makovecz Imre templomterve az eredeti elképzelés szerint nem valósul meg, azonban az építész életművének koronaékszere egy másik helyszínen talán felépülhet.

Makovecz Imréről őszintén – videóinterjú Torma Tamás építészetkritikussal

21.01.07 15:59

Az általában hírínségesnek tekinthető év elején két, viszonylag fajsúlyos hírben is szerepelt Makovecz Imre egy-egy munkájával. A piliscsabai Pázmány Péter Katolikus Egyetem épületei, melyek Makovecz tervei alapján készültek a rendszerváltást…

Mondjon egyetlen okot, miért ne építenénk meg!

21.01.06 10:58

A kormány és a katolikus egyház is értetlenül áll a hajcihő előtt, ami a több tízmilliárdos, gigantomán és fenntarthatatlan templom tervét övezi, miközben Makovecz Imre "főműve" már meg sem épülhet ott, ahova tervezték.

Toronymagasan a legjobb világ- és népzene Makovecz Imre tereiben

20.11.06 15:47

Az idei Héttorony Fesztivál szervezi de az aggasztó járványügyi helyzetre való tekintettel úgy döntöttek, hogy a koncertélményeket beköltöztetik a közönség otthonába, és online lesz elérhető a tervezett programsorozat legtöbb eleme.

A(z) "Makovecz Imre" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Makovecz Imre életműve az Utcafrontban

A római katolikus egyház nem igazán tart igényt arra a székesegyházra, amelyet Makovecz Imre álmodott meg. De életműve itt van. Jól látható helyeken.

Kultúra és szórakozás

Ferenc pápa: ha ma élne Szent Pál, akkor ő is twitterezne

Az egyházfő azért írt üzenetet, mert a római katolikus egyház vasárnap tartja a kommunikáció világnapját.

Gazdaság

Egymillió dollár a halál utáni élet titkáért

Robert Bigelow, a Bigelow Aerospace űrállomás-modulokkal foglalkozó startup CEO-ja és Las Vegasi ingatlanmogul, 1 millió dolláros sikerdíjat kínált fel annak, aki bizonyítani képes a tudat túlélését a test állandósult halálát követően.

Közélet

Fft: a szakma gyötrelmes csúcsa – mi jár a magyar kapitány fejében?

Különös a magyar szövetségi kapitányok rendszerváltás utáni története. Mindegyikük sejthette, hogy füttykoncert kíséri az öltözőbe, mégis mindannyian boldogan tették fejüket a nyaktiló alá.

 

Kategória ajánló