Mahart hírek

Top magyar cég › Mahart

Gyurcsány idején privatizálták a MAHART Passnave Kft.-t

19.06.18 15:20

A második Orbán-kormány regnálása idején ismét állami kézbe került a személyhajózásra szakosodott társaság többségi tulajdona, méghozzá sajátos tranzakcióval és fizetési teljesítéssel.

Új, ötcsillagos szállodával támad Tiborcz

19.04.17 11:24

A BDPST Group három épületet újít fel a Vörösmarty térnél, közülük kettő nemzeti műemlék. A beruházást ezért nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűnek nyilvánították.

Rogánhoz kerülnek az állami hajózási cégek

19.03.07 08:41

Az állami Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Zrt. gyakorolja a jövőben a Mahart-PassNave Személyhajózási Kft. és a Balatoni Hajózási Zrt. feletti tulajdonosi jogokat.

Tiborczék megkapták a felhatalmazást egy belvárosi műemlék kibelezésére

18.10.03 15:33

A kormányfő vejének cége hotelt épít a város közepén álló MAHART-székházból, amelynek szétverését egy minapi kormányrendelet engedélyezte. Az építőknek csak az utcai homlokzatot kell megőrizniük.

Felépítették az új mobilgát egy szakaszát a Csepeli Szabadkikötőben

18.08.28 14:58

A Csepeli Szabadkikötő mobilgátjának műszaki próbáját tartották kedden, a kikötő területén mintegy 50 méteren felépítették az új gát egy szakaszát.

A(z) "Mahart" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Gyurcsány idején privatizálták a MAHART Passnave Kft.-t

A tények árnyalják Szabó Tímea ellenzéki képviselő állítását.

Nagyvilág

Visszatért a Viking Sigyn

A május 29-i katasztrófa óta először hajózott a Hableányt elsüllyesztő Viking Sigyn szállodahajó a Duna budapesti szakaszára – szúrta ki a napi.hu a Vessel Finder hajókövető oldalon. A Bors munkatársa az Erzsébet és a Szabadság…

Budapest

Tűz van egy csepeli lakásban

Az egységek egy vízsugárral megkezdték az oltást. Kigyulladt egy földszinti lakás egy négyszintes társasházban, Csepelen, a Szent László utcában. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak, az oltási munkálatokat a…

Gazdaság

Még ezen a héten regisztrálhatnak a szállodák a turisztikai adatközlő rendszerbe

A már működő magyarországi szállodáknak vasárnapig kell regisztrálniuk a nemzeti turisztikai adatszolgáltató központ (ntak) rendszerébe – hívta fel a figyelmet a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) az ntak rendszer információs…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló