Mahart hírek

Top magyar cég › Mahart

Bővíti járatait a Dunakanyarban a Mahart

21.04.29 16:07

A Mahart bővítette a dunakanyari járatainak számát a nagy érdeklődésre tekintettel – közölte a Mahart PassNave Kft. csütörtökön az MTI-vel.

Újraindul a dunakanyari hajózás

21.04.25 04:34

Újraindul a Dunakanyarban szombaton a személyszállítási hajózás, amelyet az utazási igények alapján fokozatosan bővít a Mahart. Spányik Gábor, a Mahart PassNave Kft. ügyvezetője az Mti-nek

Szombaton újraindul a dunakanyari hajózás

21.04.23 17:11

A Mahart bejelentette, a nyári szezon közeledtével és az újranyitás apropóján fokozatosan bővíteni fogják kapacitásaikat.

Már vásárolható a Bakony napijegy

21.04.23 09:31

A napijegyet a MÁV-Start pénztáraiban, a megújult ELVIRÁ-n, valamint a MÁV applikáción keresztül lehet megváltani.

Lesz-e újra dicsőségünk a tenger kékjében?

21.02.07 17:16

Megint van tengeri kikötőnk! – pontosabban, lesz. Sikerült megcsípni egy 300 méter hosszú, 32 hektáros partszakaszt Triesztben. Egykor olajfinomító működött rajta, úgyhogy van még dolog vele, de kötelez a múlt. A kiegyezés után felvirágzó fiumei…

A(z) "Mahart" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Közkívánatra még több hajójárat a Dunakanyarban

A Mahart bővítette a dunakanyari járatainak számát a nagy érdeklődésre tekintettel - közölte a Mahart PassNave Kft. csütörtökön az MTI-vel.

Közélet

Bayer Zsolt: a főpolgármester egy kretén

Alaposan kiakadtak a keményvonalas fideszes propagandisták a Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfő esti adásában amiatt, hogy a főpolgármester megnyitotta a rakpartokat a gyalogosforgalom előtt hétvégére.

Magyar település

Kajak-kenu: eldőlt, ki indulhat a jövő heti pótkvalifikáción

Valamennyi egység megküzdött a viharos széllel a kajak-kenusok szezonnyitó szegedi viadalán, amelyen eldőlt, kik küzdhetnek kvótáért a jövő héten a Maty-éren.

 

Kategória ajánló