Magyarország hírek

Ország › Magyarország

Potápi: vállalják minél többen magyarságukat!

21.02.24 18:01

Magyarságuk vállalását kérte a felvidéki, illetve szlovákiai magyaroktól a 2021-es szlovákiai népszámláláson a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára.

Elég jó a kínai vakcina? Ezt kell tudnia a Sinopharm-oltóanyagról

21.02.24 16:58

Gőzerővel megkezdődött a regisztrált idősek, illetve a különböző rizikócsoportokba tartozó 60 év alattiak oltása a kínai Sinopharm-vakcinával. Első körben 275 ezer ember oltására elegendő anyag érkezett hazánkba, de több hónap alatt ötmilliót kapunk.

Robottal a térdprotézis beépítéséért

21.02.24 16:50

Bevált az első magyar ortopéd robotasszisztens Már több mint 30 műtéten van túl Magyarországon a Nyugat-Európában is újdonságnak számító, speciális robot, amivel minden eddiginél pontosabban lehet végrehajtani a térdprotézisek beültetését. A…

Lengyel Tamás kiparodizálta Rékasi Károlyt

21.02.24 15:48

Rékasi még decemberben okozott néhány kellemetlen pillanatot az RTL Klub műsorában.

Pónya Sára sikerrel vette a selejtezőt, a férfiak olimpiai kvótát szereztek sífutásban

21.02.24 15:00

A magyarok közül csak Pónya Sára vette sikerrel a sífutók selejtezőjét a németországi Oberstdorfban szerdán kezdődött északisí-világbajnokságon, míg a férfiaknál két magyar is teljesítette az olimpiai induláshoz szükséges szintet.

Óriási siker: a világ ötödik ló-Ct készülékét adták át az Állatorvostudományi Egyetemen

21.02.24 14:50

Hatalmas áttörés az, ami ma az Állatorvostudományi Egyetem Lógyógyászati Tanszékén és Klinikáján történt, az Üllői Campuson ugyanis olyan berendezést avattak fel, amelyből a világon csak négy másik található.

Vitaminitallal erősít a Hell Energy

21.02.24 14:50

Új termékkategóriával bővíti kínálatát a Hell Energy Magyarország Kft. a magyar és a nemzetközi piacokon. A cég portfóliójába kerülnek a Swiss Laboratory Kft. DeLaVie és Fizzy szénsavmentes és szénsavas vitaminitalai. A két cég együttműködési…

A(z) "Magyarország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Koronavírus: oltási körkép a nagyvilágból

Budapest - A világon csak Magyarországon és az Emírségekben oltanak ötféle Covid-vakcinával. Izraelben a lakosság egyharmada már védett.

Tudomány

Az eddigi legszigorúbb intézkedések bevezetését tervezik Csehországban

Az eddigi legszigorúbb intézkedések bevezetését tervezik Csehországban a romló járványhelyzet miatt. Sajtóértesülések szerint korlátoznák a lakosság mozgását, valamint bezárnák az összes üzletet, szolgáltatót és iskolát.…

Életmód

Sorban állnak a kínai vakcináért a háziorvosnál

Egy nap alatt mintegy 40 főt oltott be csütörtökön Dr. Mangó Gabriella gyöngyösi háziorvos a kínai vakcinával. - Akiket behívtak, mindenki elfogadta az oltást, és meg is jelent – mondta el lapunknak a doktornő, aki kiemelte: nagyon jó…

Politikus

Orbán Viktor "példát mutatott" szabálykövetésből

A vallási rendezvényekre nem vonatkoznak a gyülekezési korlátozások, a kormányfő mellett ezért jelenhetett meg 250 ember egy miskolci templomban.

 

Kategória ajánló