Magyar Suzuki Zrt. hírek

Top magyar cég › Magyar Suzuki Zrt.

Váratlanul jó hírt közölt a magyarországi autógyártó

20.05.22 15:47

A Magyar Suzuki Zrt. felkészül arra, hogy az európai autópiac az év végéig felocsúdik a koronavírus-járvány okozta sokkból, ezért őrzi kapacitásait, és mintegy 400 fő toborzásával megkezdte a dolgozói létszám helyreállítását, hogy június 29-én…

Ez lesz a következő lépés a Magyar Suzukinál

20.05.22 15:40

Hat hétig állt a munka a Suzuki esztergomi üzemében, mintegy 400 fő toborzásával pedig már a második műszak újraindításán dolgoznak.

Bónuszt oszt a Suzuki

20.05.12 17:19

A Magyar Suzuki Zrt. vezetése szerint a munkavállalók teljesítményét nehéz helyzetben is értékelni kell. Ezért a jelenlegi járványügyi és gazdasági

Autókkal segíti az esztergomi kórházat a Suzuki

20.04.09 14:57

A korábbi maszk- és kézfertőtlenítő-adomány után nyolc autó felajánlásával támogatja az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat a Suzuki.

Koronavírus - Két héttel meghosszabbítja a leállást az esztergomi Suzuki gyár

20.04.01 07:33

A Magyar Suzuki Zrt. a következő két hétben azon dolgozik, hogy a jelenlegi helyzetben az újrainduláshoz megteremtse a biztonságos munkavégzés feltételeit.

Az Év Magyar Autója első díját a Suzuki SX4 S-Cross nyerte

20.03.24 07:00

Hatalmas siker a Magyar Suzuki Zrt. történetében, hogy az Autós Nagykoalíció és a Járműipar.hu által meghirdetett, az Év Magyar Autója verseny első díját 2020-ban a Suzuki SX4 S-CROSS nyerte el, míg a Vitara ezüstérmet szerzett.

Megszólalt a Suzuki az elbocsátásokkal kapcsolatban

20.03.23 06:08

A Magyar Suzuki Zrt. a jelenlegi járványügyi helyzetben is megtartja minden munkavállalóját, és biztosítja bérük kifizetését - írta a vállalat közleményében.

Újabb csapás a gazdaságnak: leáll az Audi, az Opel, a Mercedes, a Toyota, a BMW és a Suzuki-gyár is

20.03.18 12:55

A koronavírus járvány terjedésének növekvő kockázata miatt munkatársaink egészségének és biztonságának védelme érdekében a Magyar Suzuki Zrt. vezetése 2020. március 23-tól április 3-ig az esztergomi gyártás leállítása mellett döntött -…

A(z) "Magyar Suzuki Zrt." oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Autós

Kaszáltak a vírus előtt a magyar autógyárak

Az Opel kivételével emelkedő bevétellel működtek a nagy magyarországi autó- és motorgyárak, és a Suzuki kivételével jelentős mennyiségű osztalékot vettek ki belőlük a tulajdonosok.

Top magyar cég

Hibrid autóval segíti a Magyar Vöröskereszt munkáját a Suzuki

A Magyar Suzuki Zrt. számára kiemelten fontos, hogy támogassa az esztergomi régióban működő szociális, egészségügyi, oktatási és

Magyar település

Piliscsabai balesethez vonultak az esztergomi tűzoltók

Június 5-én, péntek délelőtt hármas karambol történt Piliscsabán, a Fő út és a Kenderesi út kereszteződésében. A

Nagyvilág

A home office jelenség az irodapiacot is megbolygatta

Sok cégnél bevált a koronavírus miatt bevezetett távmunka, ezért több vállalkozás kezdte ezt kihasználva csökkenteni költségeit.

 

Kategória ajánló