Magyar Nemzeti Múzeum hírek

Kultúra és szórakozás › Magyar Nemzeti Múzeum

A Magyar Nemzeti Múzeum nyári tábora

20.06.23 10:06

A Magyar Nemzeti Múzeum nyári tábort hirdet. Az érdeklődés függvényében 5 héten át 5 különböző témában várják a 7-–12 éves gyerekek jelentkezését.

Újra mehetünk múzeumba Budapesten

20.06.20 13:05

Három hónap kényszerű zárvatartást követően június 20-án, szombaton újra megnyitja kapuit a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria. A járványveszély miatt március közepén zártak be az intézmények, ezt követően csak az online térben…

Trianon 100

20.06.20 12:04

A Magyar Nemzeti Múzeum a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulója alkalmából kiállítást rendez az 1920-ban elszakított országrészek kulturális, művészeti kincseinek fotóiból.

Holnap nyitnak a múzeumok

20.06.18 19:46

A Magyar Nemzeti Múzeum és tagintézményei szombattól ismét megnyitják kapuikat.

Példátlan kiállításra készül a Magyar Nemzeti Múzeum

20.06.10 18:46

A Magyar Nemzeti Múzeum őszre hatalmas nemzetközi kiállítást tervez, az első római ezüsttárgyak már el is indultak Olaszországból, de a Louvre és a British Museum is ad kölcsön a 400 millió forintba kerülő tárlathoz.

A(z) "Magyar Nemzeti Múzeum" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Szokatlan új sáv jelent meg a budapesti utakon

Speciális, a köznyelvben viharos gyorsasággal BKK-sáv néven meghonosodott forgalmi sávokat alakítottak ki a Múzeum körúton és a Bajcsy-Zsilinszky úton a metrópótláshoz kapcsolódóan.

Kultúra és szórakozás

Az online térbe költözött a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria

A járványügyi korlátozások miatt bezárt a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria, de az online térben számos izgalmas tartalmat kínálnak az intézmények.

Tudomány

Csúcsot döntött a járvány halálos áldozatainak napi száma Németországban

Az utóbbi 24 órában 410 haláleset történt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) által okozott betegséggel (Covid-19) összefüggésben.

 

Kategória ajánló