Magyar Nemzeti Múzeum hírek

Kultúra és szórakozás › Magyar Nemzeti Múzeum

Tekintse meg a Seuso-kincs – Pannónia fénye 3D virtuális tárlatot!

20.12.14 12:14

Egy különleges és lélegzetelállító kiállítás járható körbe a virtuális térben. Egy egyedi fejlesztésnek köszönhetően a Magyar Nemzeti Múzeum 4iG Nyrt. Mensor3D üzletágának támogatásával tette közzé a Seuso-kincs – Pannónia fénye 3D…

Rendkívül élethű virtuális kiállítás a Nemzeti Múzeumban

20.12.13 00:10

Akár a fotelben ülve is kezünkbe vehetjük a Seuso-kincs darabjait, legalábbis ez lehet az érzése azoknak, akik bejárják a Nemzeti Múzeum vasárnaptól elérhető virtuális kiállítását. A 3D technika segítségével tárlatvezetést is tartanak a páratlan értékű…

Díjnyertes lett a Győzedelmes Campona projekt logója

20.12.08 12:02

Neves nemzetközi elismerést kapott a Campona Victrix logójának tervezője. A Magyar Nemzeti Múzeum új, nagyszabású projektjének arculati eleme a WOLDA – Worldwide Logo Design Award díjazottja lett.

Száz érv a nemzeti összetartozás mellett

20.12.07 12:08

A Trianon Múzeum úgy vonult be a köztudatba, mint a magyar emlékezetpolitika egyik legbátrabb, legfontosabb és leghatásosabb intézménye.

Nem mindennapi tárgy került elő a földből Esztergomban

20.12.04 14:05

Egy középkori gyűrűre bukkantak az Esztergom belvárosában található Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium udvarán zajló ásatáson.

Bezár a Nemzeti Múzeum

20.11.10 14:36

A koronavírus-járvány második hullámával járó, szigorodó korlátozások miatt szerdától bezárnak a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) és tagintézményei.

A vándorszínésznőktől a filmcsillagokig

20.11.04 07:09

A Magyar Nemzeti Múzeum tárlatvezetése során a 19-20. századi színésznők életébe, titkaiba kalauzolják el a résztvevőket november 6-án.

A(z) "Magyar Nemzeti Múzeum" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Apponyi Albert mint Don Quijote: online elérhető a Nemzeti Múzeum fotókiállítása

Maskarában címmel rendezett új, virtuális kiállítást a Magyar Nemzeti Múzeum, a keddtől elérhető, online tárlat elsősorban 19. század végi magyar közéleti személyiségek jelmezben készült portréiból válogat. Az MNM Történeti…

Kultúra és szórakozás

Kétmeccses eltiltást és pénzbírságot kapott a Fehérvár AV19 játékosa

A találkozón ezért a mozdulatért nem kapott kiállítást, utólag tiltották el a videófelvételek elemzését követően.

Tudomány

Ingyenesen tesztelik a Xviii. kerületben az óvónőket

A Xviii. kerületben jelenleg három óvoda, illetve 17 óvodai csoport van bezárva a járvány miatt.

 

Kategória ajánló