Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Börtönben a helyük a fake news gyártóknak

20.03.26 11:11

Az álhírek „békeidőben” is dühítőek, veszélyhelyzetben viszont akár életveszélyes helyzeteket is előidézhetnek. Az álhíroldalak elleni fellépésről kérdezte a Magyar Nemzet ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt.

Alábbhagyott a felvásárlási láz: egyre fegyelmezettebbek a vásárlók

20.03.24 08:06

Alábbhagyott a felvásárlási láz, egyre kevesebb idős ember és gyermek jelenik meg az üzletekben, a vásárlók egyre fegyelmezettebbek és mind többen viselnek maszkot - írta a Magyar Nemzet kedden.

Akár 120 beteget is fogadni tud a Királyhágó úti járványkórház

20.03.21 15:42

Bármelyik pillanatban meg tudja kezdeni a koronavírus-fertőzöttek, illetve a már lélegeztetésre szoruló betegek fogadását a járványkórházzá alakult Budai Egészségközpont.

Lesz elég csirke a hentesnél

20.03.21 11:58

Nem kell félni a hiánytól, és a jövő hétre eltűnhetnek a sorok a hentesnél.

Az ösztöndíjasok jelentős része már hazatért

20.03.20 15:18

Mint ismert, a járvány kirobbanása előtt a Kőrösi Csoma Sándor Programban és a Petőfi Sándor Programban összesen 221 ösztöndíjas dolgozott a világ számos pontján.

Sok önkéntes megy az egészségügybe

20.03.19 10:52

Csaknem kilencszáz önkéntes jelentkezett, többségük orvos-, gyógyszerész- és fogorvoshallgató, de végzett orvosok és egészségügyi szakdolgozók is jelentős számban regisztráltak az önkéntesek weboldalán.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Vitatott körülmények között módosíthat alapszabályt az MSZP

Az MSZP elnöksége jelenlét nélküli távszavazással módosítaná a párt alapszabályát, amely lehetővé tenné a társelnöki rendszer bevezetését, és kivételes hatalommal ruházná fel a vezetést. A párt több prominense szerint…

Politikus

Budavári civilekkel tiltakozik a Fidesz a Mátyás-templomhoz kiírt pályázat miatt

Budavári civilekkel együtt tiltakozik az I. kerületi Fidesz-KDNP-frakció amiatt, hogy az ellenzéki vezetésű önkormányzat pályázatot írt ki a Mátyás-templom mögötti közterület hasznosítására; a terv ellenzői szerint nem szabad "gagyi vásári…

Politikus

Orbán Viktor: A második hullám nem érhet úgy, mint az első

A kormányfő berzendkedik a 750 milliárd eurós uniós kölcsönfelvételtől.

Politikus

Igazuk van: az MSZP neki ment annak, hogy Orbánék most is Nemzeti Konzultációra szórnák el a pénzt

Az MSZP közleményében azt írta, nemzeti konzultáció helyett inkább a munkahelyek védelmére ész egészségügyre kellene költenie. Azt írják, “a képmutatás csúcsa, hogy a kormány a válság közben képes több milliárd…

 

Kategória ajánló