Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Romolhatnak Weber esélyei a bizottsági elnöki posztra

19.04.29 06:57

Becslésünk alapján az EP-választáson esetleg mégis szavazó briteknek jutó mandátumokból elsősorban az euroszkeptikus frakciók, valamint a balközép csoportok profitálhatnak.

Ötéves a Ferihegyi bádogterminál

19.04.26 10:12

Egyeztetések zajlanak a kormány és a Budapest Airport között a légikikötő tervezett fejlesztéseiről — tudta meg a Magyar Nemzet.

A valósággal kéne szembenézni a politikusoknak

19.04.26 06:42

Pénteken újra az utcára vonulnak diákok, az ellen tiltakoznak, hogy az egyetemre jutáshoz elengedhetetlen lesz a nyelvvizsga. A szervezők azt mondják, készek elmenni a falig.

Költözik az igazságügyi tárca

19.04.25 08:48

A kormányzat a minisztériumok elhelyezésének racionalizálására készül, így az Igazságügyi Minisztérium a Kossuth térről a Nádor utcába költözik – tudta meg a Magyar Nemzet.

Fizetett a kormánypárti Magyar Nemzet

19.04.25 07:36

Apáti Bence, a Magyar Nemzet publicistája emberi méltóságában alázott meg egy nőt egy írás különös szóhasználatával.

„Akármilyen kompromisszumba nem megy bele a kormány”

19.04.23 08:57

A kormány célja, hogy 2030-ra Magyarország az Európai Unió öt legversenyképesebb állama között legyen. Ehhez hozzájárul az Emberi erőforrás-fejlesztési operatív program is.

Hamarosan vádat emelnek Hasszán F. ellen

19.04.21 09:09

Ismert, hogy a férfi 2018. december 30-án a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren akadt fenn a biztonsági ellenőrzésen, amikor hamis okirattal igazolta a saját és a vele utazó nő személyazonosságát.

Budapestre látogat Matteo Salvini

19.04.19 19:33

Május 2-án Budapestre érkezik Matteo Salvini, a belügyminiszteri posztot is betöltő olasz miniszterelnök-helyettes, hogy az európai parlamenti választások előtt egyeztessen Orbán Viktorral.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Friss felmérés: Nem túlterheltek a tanárok

Nemzetközi összehasonlításban kevesebbet fegyelmeznek, sokat gyakoroltatnak és felkészültebbnek érzik magukat az átlagnál a magyar pedagógusok. A kiscsoportos és projektalapú feladatmegoldás ugyanakkor…

Politikus

A Kutyapárt ismét felállította a szombathelyi buszmegállóját

Korábban ismeretlenek elbontották, egy helyi fideszes városatya pedig megköszönte nekik.

Politikus

Több mint négy és félmilliárd forint adót engedett el a kormány tavaly a kaszinós cégeknek

Több mint négy és félmilliárd forint adót engedett el a kormány tavaly a kaszinós cégeknek a koncessziós díj fejében. A 24.hu számítása szerint így még az előző évinél is kevesebbet fizettek be az államkasszába, pedig a bevételeik 6…

Politikus

Nem követik a minisztériumok Orbán Viktort

Nem sikerült megtalálni a kiviteli tervek elkészítőit, így az egész projekt a következő kormányzati ciklusra csúszhat. Orbán Viktor már 2019 elején beköltözhetett a várbeli Karmelita-kolostorban kialakított munkaállomására, de…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló