Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

A napraforgó mentheti meg az idei mézszezont

19.06.27 10:11

A méhészeket sem kímélte a tavaszi időjárás, repcemézet alig hozott az idei szezon, de az akácméz mennyisége is jóval a sokéves átlag alatt alakul.

Végső búcsút vesznek a Hableány matrózától és kapitányától

19.06.27 07:35

A katonai tiszteletadás mellett zajló hajós szertartás részleteit ma hozza nyilvánosságra az elhunytak munkáltatója. Eközben a rendőrség tovább folytatja a nyomozást a dunai hajóbaleset ügyében.

Menekült a Hableány kapitánya

19.06.27 06:14

Az utolsó pillanatban még menekülni akarhatott a Hableány kapitánya a halálos csapdából. A hajó kormánylapátját 11 fokkal elfordítva találták a szakértők.

Nagyon kevés fizetést kapnak idehaza a kezdő tanárok

19.06.24 06:56

Hiába az elmúlt időszakban végrehajtott béremelés a pedagógusok körében, nemzetközi viszonylatban elkeserítően alacsony a kezdő fizetés és még mindig a megkérdezettek zöme a bérfejlesztést látja az egyik legfontosabb kérdésnek - derül…

Negyvenhatan kaptak kitüntetést a Hableány mentéséért

19.06.20 12:11

Részvétemet fejezem ki a hozzátartozóknak, de amellett, hogy fejet hajtunk az elhunytak előtt, elkívánom ismerni azoknak a munkáját, akik részt vettek a mentési feladatok bármelyikében – fogalmazott.

Hamarosan újra kapható lesz a K-vitamin

19.06.20 07:56

Nagy valószínűséggel a jövő hét elejétől lesz ismét kapható a magyarországi patikákban K-vitamin-készítmény – közölte a Magyar Nemzet érdeklődésére a Hungaropharma vezérigazgatója.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Már a kormánylap sem érti a határkerítés költségvetését

A Magyar Nemzet arról írt szombaton, hogy bár az első félévben jelentősen csökkentek a határvédelmi kiadások, a migrációs válság 2015-ös kitörése óta (2019 júniusáig) viszont 408 milliárd forintot fordított a kormány erre a célra.

Politikus

Tisztújítás előtt a Fidesz-közeli médiaholding

Az mfor.hu szerint legfeljebb az önkormányzati választások után várhatók nagyobb átalakítások a KESMA körül, de az alapítvány kuratóriumának megbízatása augusztus végén lejár.

Politikus

Szegeden összefog az ellenzék

Teljes az ellenzéki összefogás Szegeden, mondta Botka László szocialista polgármester és polgármester-jelölt, amikor bemutatta a 20 körzet képviselőjelöltjeit.      Az…

Politikus

Ezt üzente augusztus 20-án az országnak Orbán Viktor

A közösségi oldalon osztotta meg az ünneppel kapcsolatos gondolatait a miniszterelnök. “Idvez légy, boldog Szent István király, te népednek nemes reménysége" Boldog születésnapot, Magyarország! – írta Orbán egy, a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló