Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

74 milliárd forintért vehet légvédelmi rakétákat a magyar állam

20.05.10 16:16

60 darab AIM-120C-7 / C-8 AMRAAM-ER légvédelmi rakéta eladását hagyta jóvá az amerikai külügyminisztérium Magyarország számára – értesült a Magyar Nemzet.

Ismét a hajléktalanokat vette célkeresztbe a Fidesz: aláírásgyűjtést kezdtek egy belvárosi hajléktalanszálló ellen

20.05.10 12:19

Petícióban tiltakozik a Városházára tervezett hajléktalanszálló létrehozása ellen a Fidesz Belváros-Lipótváros Budapest V. kerületi Szervezete - írta a Magyar Nemzet. Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester által vezetett önkormányzat már napokkal…

Munkaszüneti nappá tenné a mai napot a Momentum

20.05.09 16:58

A Momentum két európai parlamenti képviselője, Cseh Katalin és Donáth Anna, egy közös videóban köszöntötték az Európai Uniót az Európa-nap alkalmából.

Megszűnt a kínai export – árrobbanás várható a fokhagyma piacon

20.05.06 09:39

Jelentős árnövekedésre számíthatunk a kínai import leállása következtében, ráadásul a szárazság és a munkaerőhiány is kihatással lesz az európai fokhagymatermelésre.

Járványmaratonra készülhetünk

20.05.05 10:53

A pandémia mostani, második fázisa az intézkedések finomhangolásáról fog szólni annak érdekében, hogy miközben a gazdaság újraindul, a járványt is féken tudjuk tartani és az egészségügyet se terheljük túl. Ez nem lesz egyszerű, főleg, hogy…

Betlen Anna: A haszon irtózatáról

20.05.05 09:04

Egy „névtelen” az egykor a függetlenség és a szabadság szimbólumaként ismert Magyar Nemzet nevét bitorló sajtóroncs hasábjain megmondhatja, mi a nő, mit tehet, mit gondolhat, mit érezhet egy nő.

Kevesebb feketepiai cigarettát találtak idén a pénzügyőrök

20.05.04 08:43

Az év első három hónapjában hatmillió szál cigarettát vont ki a feketepiacról az adóhivatal, ami jóval alulmúlja a tavalyi első negyedéves értéket; a csempészet visszaszorulásában a karanténviszonyok játszhattak szerepet.

Dabis Attila: A magyar nemzet nagy esélye

20.05.04 08:31

Az út, amíg egy nyelv eljut a sérülékenytől a kihaltig, rövidebb, mint szeretnénk.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Közel 500 intézmény kérte, hogy rendeljenek ki hozzájuk iskolaőrt

Közel félezer iskola és szakképző intézmény kért iskolaőrt - erről ír a Magyar Nemzet. A főváros mellett Győr-Moson Sopron és Szabolcs megyében igénylik leginkább a segítséget az igazgatók.

Politikus

Fidesz: Jövőre több pénz jut az önkormányzatoknak, aki más mond, az hazudik

Habár Karácsony Gergely folyamatosan panaszkodik, a valóság az, hogy 10 milliárd forinttal több marad Budapestnél jövőre.

Politikus

Fidesz: A szocialisták az egészségügyi és a gazdasági védekezést is támadják

A szocialisták a járvány kezdete óta csak hátráltatják a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezést. Az összefogás helyett egy kamuvideót gyártottak - így reagált a nagyobbik kormánypárt Bangóné Borbély Ildikó (Mszp)…

Politikus

Orbán Viktor pénteken is bődületes marhaságokat fogalmazott meg, ez sokaknál kiveri a biztosítékot

Orbán szerint az a baj, hogy mi szegényebbek vagyunk, mint a nyugatiak, és szerinte most mégis azt várja el az EU, hogy mi segítsük meg

 

Kategória ajánló