Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Apáti Bence jogerősen is pert vesztett a Magyar Narancs című lappal szemben

21.01.18 23:17

A Magyar Nemzet publicistája és a Budapesti Operettszínház balettigazgatója arra hivatkozva indított helyreigazítási pert a lap ellen, hogy szerinte valótlan állítások jelentek meg a személyéről egy Szinetár Dórával készült interjú során.

Törvénytelenül váltotta le alpolgármestereit Göd momentumos polgármestere

21.01.18 08:33

A Pest Megyei Kormányhivatal december 11-én szólította fel a Balogh Csabát, hogy állítsa helyre a törvényes állapotot. Egyelőre azonban semmi sem történt.

Hatalmas támogatás az agráriumnak, rég várt pályázatok jönnek, ezek a legfontosabb határidők

21.01.17 09:03

Háromszorosára nő a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar támogatása; rég várt pályázatok jelennek meg 2021 első felében; osztatlan közös tulajdon felszámolása: megjelent a végrehajtási rendelet. Az Agroinform.hu heti hírösszefoglalója.

Végrehajtást indított a Jobbik a Magyar Nemzet ellen

21.01.15 19:14

Az ellenzéki párt azért kezdeményezett végrehajtói eljárást, mert a Fidesz-közeli napilap jogerős bírósági ítélet ellenére sem közölt helyreigazítást egy korábbi valótlansággal összefüggésben.

Figyelje a postáját: a hónap végéig nagyon fontos levelet kap a bankjától

21.01.14 12:59

Január 31-ig küldik ki a bankok az éves díjkimutatást az ügyfeleiknek. A dokumentum a bankszámla 2020-ban felszámolt költségeit részletezi - írja a Magyar Nemzet. Az viszont, aki nem postán kapja a számlaértesítőket, hanem az internetbankjába kérte,…

Tizenháromezer embert köröznek Magyarországon

21.01.14 11:31

Az Országos Rendőr-főkapitányság közérdekből nyilvános - titkos ügyekben elrendelt kereséseket a felderítés eredményessége érdekében nem tesz közzé a hatóság - körözéseinek adatai szerint 2021. január 13-án 13 222 ember ellen van érvényben…

Egyre sürgetőbbé válik a megállapodás a minimálbér emeléséről

21.01.14 09:58

Várhatóan négy százalék körüli minimálbér-emelés jöhet az idén, ám ha tovább csúszik az alku, csak februártól.

Gulyás Gergely is reagált a Hadházy-videókra

21.01.14 08:26

A politikai hasznoszerzésnek is vannak határai – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter arról a videóról, amely a szentenderei halottásházban készült, és Hadházy Ákos tette közzé.

Elhunyt Swendt Pál

21.01.13 14:20

A Magyar Nemzet belpolitikai rovatvezető-helyettese 56 esztendős volt.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Az egyetemek finanszírozásában is új világ jön szeptembertől

Nem csak a modellváltásban érintett egyetemek élete változik meg gyökeresen, a következő tanévtől a teljes felsőoktatási rendszerre új finanszírozási rendszert vezetnek be. Míg eddig az állami támogatás jórészt a felvett diákok számától…

Tudomány

Bolsonaro: “elég volt a koronavírus-járvány miatti nyafogásból”

Miközben Brazíliában újabb negatív rekordokat döntött meg a koronavírus-járvány áldozatainak száma, Jair Bolsonaro elnök csütörtökön arról beszélt, hogy a lezárások és korlátozások semmit sem oldanak meg.

Nagyvilág

Bolsonaro: “elég volt a koronavírus-járvány miatti nyafogásból”

Miközben Brazíliában újabb negatív rekordokat döntött meg a koronavírus-járvány áldozatainak száma, Jair Bolsonaro elnök csütörtökön arról beszélt, hogy a lezárások és korlátozások semmit sem oldanak meg.

Politikus

Gyurcsány Ferenc gyakorlatilag technikai K.O.-val kiütötte Orbánt

Gyurcsány beleszállt a kormányba: mit csináltak ezek az elmúlt 4 hónapban? “Megvan, hogy mit mondtam tavaly novemberben?, Azt, hogy nem látom a jelét annak, hogy a kormány felkészítené az országot a tömeges oltásra. Tegnap…

 

Kategória ajánló