Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Terroristaügy: Bemutatták az ISIS lefejezős videóját

19.05.08 06:51

Levetítették azt a horrorvideót az Iszlám Állam emírjének tartott Hasszán Farhud kihallgatásán, amin, a tanúk elmondása szerint, a férfi késsel vágja le áldozatának fejét, s közben arabul szónokol.

Hmmm, egy (milliárdos) buksza, Farkas Flóriánnak!

19.05.05 21:18

Elképesztő mennyiségű pénzről, illetve annak elsikkasztásáról van itt szó… Harmincmilliárd forintot tett el Farkas Flórián – állítja Balogh János azon a hangfelvételen, ami nemrég került a Magyar Nemzet birtokába. – írta meg az olkt……

4-es metró: folytatódik a büntetőeljárás

19.05.03 15:39

A Siemens-szerződésekkel kapcsolatos nyomozás tovább folytatódik, amint a német hatóságoktól megérkeznek a jogsegély keretében kért bizonyítékok.

Nyolcvan éve érkezett a Felvidékre a Szent Jobb

19.04.30 09:57

Ma nyolcvan éve annak, hogy országlása során Komárom és Érsekújvár mellett Léván fogadták a Szent Jobbot, a magyar nemzet jeles ereklyéjét

Karácsony körmére nézhetnek

19.04.29 07:15

A Magyar Nemzet írásából kiderül, hogy egyre több zuglói elégedetlen Karácsony Gergely polgármesteri tevékenységével, bosszantják őket a botrányok és az, hogy a környező kerületek jobban fejlődnek.

Nő a nyomás a déli határon

19.04.29 07:12

Létrákon és kezdetleges alagutakon is megpróbálják az embercsempészek átjuttatni az illegális bevándorlókat a magyar határkerítésnél.

Romolhatnak Weber esélyei a bizottsági elnöki posztra

19.04.29 06:57

Becslésünk alapján az EP-választáson esetleg mégis szavazó briteknek jutó mandátumokból elsősorban az euroszkeptikus frakciók, valamint a balközép csoportok profitálhatnak.

Ötéves a Ferihegyi bádogterminál

19.04.26 10:12

Egyeztetések zajlanak a kormány és a Budapest Airport között a légikikötő tervezett fejlesztéseiről — tudta meg a Magyar Nemzet.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Hamarosan jön a magyar dinnye, ilyen lehet a szezon

Július első napjaiban már kapható lesz a magyar dinnye. A szakemberek jó esztendőre számítanak, noha az időjárás nem volt kegyes – írja a Magyar Nemzet.

Politikus

Fidesz: A legfontosabb a Bige Holding Kft. szolnoki gyárának biztonságos működése

A legfontosabb a szolnoki emberek egészsége, így jelen esetben az, hogy egy vegyi üzem, a Bige Holding Kft. szolnoki gyára a lehető legnagyobb biztonsággal működjön - reagált a Fidesz szolnoki szervezete vasárnap az MTI-nek, a gyár…

Politikus

"A mai nappal kiléptem": többen faképnél hagyták Toroczkait és szakadozó mozgalmát!

Még egy éve sincs, hogy a Jobbikban kudarcba fulladt, sikertelen puccskísérlet után megalakultak, de már most elkezdett szétszakadozni a Toroczkai-féle Mi Hazánk Mozgalom. Többen - köztük olyan emblematikus emberek - hagyják…

Politikus

Orbán politikai hóbortjából így lesz kormányzati szándék

A kommunizmust juttatják Orbán Viktor eszébe a fővárosi felüljárók, hírek szerint ezért kell elbontani őket.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló