Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Nagy István: a járvány rámutatott a hazai termékek fontosságára

20.12.19 10:25

Komoly kiesést okozott a koronavírus-járvány a magyar mezőgazdaságban, ugyanakkor rámutatott a hazai agrárium ütésállóságára.

Nagy István generációváltásról, koronavírus-járványról, a hazai termékek felértékelődéséről

20.12.19 10:25

Komoly kiesést okozott a koronavírus-járvány a magyar mezőgazdaságban, ugyanakkor rámutatott a hazai agrárium ütésállóságára és a hazai termékek fontosságára; nőtt a helyi piacok forgalma, teret nyert az online kereskedelem, valamint a járvány ellenére…

Gáspárik Attila direktor reagál a támadásokra: “Nem szolgáltathatjuk ki magunkat”

20.12.19 00:43

Kiürülnek az erdélyi színházak, mert az ottani “balliberális szellemi elit” sietett “a behódolással”, s gyorsan “letette a garast” a “nemzetellenes SZFE mellett”. A Magyar Nemzet publicistája szerint a főbűnös ezért Gáspárik Attila marosvásárhelyi…

Romba dőlhet Gyurcsány mesterterve

20.12.18 08:16

Ha Karácsony Gergely végül mégis elindul a baloldali miniszterelnök-jelölti előválasztáson, az jelentősen csökkentené Dobrev Klára esélyeit - írja a Magyar Nemzet.

Szereti a diót? Akkor erről tudnia kell

20.12.15 11:43

Egyre nagyobb veszély leselkedik a diótermésre Magyarországon, mivel új kórokozók és kártevők tizedelik az ültetvényeket, védekezni pedig nehéz és költséges - számolt be a Magyar Nemzet.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Becsületbeli ügy! – A Magyar Nemzet vezércikkben állt ki a székely petíció mellett

Borsodi Attila: A következő hetekben, hónapokban azon kell dolgozni, hogy a székely petíció érvényes és eredményes legyen, utána pedig a létező leghatékonyabban kell lobbizni azért, hogy a brüsszeli döntéshozókon a lehető…

Tudomány

84 százalékkal kevesebb turista utazott tavaly Ciprusra

A koronavírus-járvány súlyos gazdasági következményeként meredeken, az előző évhez képest 84,1 százalékkal csökkent a Ciprusra látogató turisták száma tavaly.

Nagyvilág

84 százalékkal kevesebb turista utazott tavaly Ciprusra

A koronavírus-járvány súlyos gazdasági következményeként meredeken, az előző évhez képest 84,1 százalékkal csökkent a Ciprusra látogató turisták száma tavaly.

Politikus

Németh Gábor: A teljes magyar felsőoktatás Fidesz-közeli kuratóriumok kezébe kerülhet

Németh Gábor író, forgatókönyvíró, a Színművészeti Egyetem (SZFE) oktatója volt vendége ma reggel Fiala János Keljfeljancsi című műsorának a 168 óra online és közösségi platformjain.

 

Kategória ajánló