Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

"Orbán és Rogán haverjai mindenre ráteszik a kezüket"

19.05.31 08:43

Petícióval akarja megakadályozni a Hajógyári-, más néven Óbudai-sziget beépítését a Párbeszéd. Az ügy május közepén kezdődött, amikor Orbán Viktor miniszterelnök egy indoklás nélküli rendelettel visszavonta azt az UNESCO-pályázatot, amellyel az…

Új idegpályát találtak

19.05.31 06:25

Az MTA Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézeté­ben dolgozó Nyiri Gábor csoportjának felfedezését a Science, a világ egyik legfontosabb tudományos lapja közölte.

Egybegyúrnák az MSZP-t Gyurcsány Ferenc pártjával

19.05.30 14:04

Már a hét végi választmányi ülésen napirendre kerülhet az MSZP és a Demokratikus Koalíció összeolvadása. A szocialisták választási veresége után a párt néhány politikusa így menekülne előre.

A választás legnagyobb vesztese a Jobbik

19.05.27 10:22

Öt évvel ezelőtt a második legtöbb szavazattal három mandátumot szerzett, most egyetlen képviselőt delegálhat az EP-be az ex-radikális párt.

Nem túlozzák el a migránsozást? – kérdezte kedvenc lapja Orbántól

19.05.25 09:34

A Magyar Nemzet interjút készített a miniszterelnökkel, a baráti beszélgetésben pedig váratlanul valódi kérdések is felmerültek. (Belföld)

Maximálná az óraszámokat az új NAT

19.05.23 15:22

Várhatóan nem egyszerre, hanem több lépcsőben vezetik be az új Nemzeti alaptantervet, 2020-ban csak az első és ötödik évfolyamot érinti a változás.

A társadalom kiiktatta a hősöket

19.05.23 08:31

Operaénekesi karrierjének kezdetéről, a főigazgatói poszthoz vezető útról, az új évadról és terveiről beszélgettünk Kiss-B. Atilla Kossuth-díjas operaénekessel.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Hableány-baleset: újabb vizsgálat indult

Az eddigi vizsgálatok sem a Viking Sigyn, sem a Hableány esetében nem állapítottak meg műszaki hibát, a katasztrófát emberi mulasztás okozta - értesült a Magyar Nemzet

Politikus

A migránskártyák megszüntetését fogja kezdeményezni a Fidesz az új EP-ben

A Fidesz kezdeményezni fogja a megalakuló új Európai Parlamentben, hogy az Európai Bizottság szüntesse meg a migránskártyát - jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői balatonfüredi sajtótájékoztatóján.

Politikus

Jakab Péter a Jobbik új frakcióvezetője

Jakab Pétert választották a Jobbik új frakcióvezetőjének.

Politikus

Gloria victis

Ha nehezen is, de tegyük félre egy pillanatra az emlékezés gyötrelmeit, akkor is, ha tudjuk, a magyar történelemmel igazán szembenézni meglehetősen gyötrelmes, ha a szembenéző valóban az igazságra kíváncsi, nem pedig a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló