Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Öt hónap és százötvenmilliárd forint

19.06.05 09:19

Több tízezer vállalkozás dolgát könnyíti meg az úgynevezett adófeltöltés eltörlése. Izer Norbert úgy gondolja, a lépés újabb fontos elem az adórendszer egyszerűsítésének folyamatában.

Tízezer szavazókörben győztek a kormánypártok

19.06.04 09:37

Nincs olyan szavazókör az országban, ahol ne voksoltak volna a kormánypártokra a 2019-es európai parlamenti választáson, a szavazókörök mintegy hatvan százalékában pedig abszolút többséget szereztek.

Most a gyümölcsárusok kerültek a NAV fókuszába

19.06.04 07:34

Az ország több megyéjében is úgy döntöttek az adóhivatalnál, hogy ezen a héten alaposan körülnéznek a helyi gyümölcsárusoknál. S nem csak azt figyelik, hogy a vállalkozó átadta-e a nyugtát.

Súlyosan fertőzött szektort rohan le a NAV

19.06.04 06:55

Az ország több megyéjében is vizsgálatsorozatot rendelt el erre a hétre a helyi zöldség- és gyümölcskereskedőknél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - értesült keddi száma szerint a Magyar Nemzet. Békés megyében például felkeresik...

A rendőrség cáfolta, hogy több holttestet találtak volna a Dunában Ercsinél

19.06.03 15:07

A Magyar Nemzet több, egymástól független forrásra hivatkozva írta meg, hogy a hétvégén több holttestet találtak a Duna Ercsi alatti szakaszán.

A Magyar Nemzet már tud valamit a hivatásos belügyesek fizetésemeléséről

19.06.01 16:46

A jó hírt azonnal meg is osztotta online-kiadásának olvasóival. Csak az a gond, hogy a dátumon kívül még minden képlékeny.

Alaptalanul lakásmutyizott a budavári ellenzék

19.05.31 11:44

A Magyar Nemzet értesülése szerint az első kerület fideszes vezetésű önkormányzata meghátrálásra kényszerítette a folyamatos ingatlanmutyit kiáltó, magasabb lakbéreket követelő ellenzéket a Budavári Önkormányzat képviselő-testületének csütörtöki…

Megérkezett a Margitszigetre a dél-koreai katonai mentőcsapat

19.05.31 11:16

Néhány perccel tíz óra után megérkezett a Margitszigetre a dél-koreai katonai mentőcsapat, akik a szerdai hajókatasztrófa miatt érkeztek Budapestre - számolt be róla a Magyar Nemzet.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Balliberális uralom jellemzi Európa legtöbb fővárosát

Európa legnagyobb fővárosait jelenleg nagyrészt balliberális-zöld politikusok irányítják, még olyan országokban is, ahol egyébként a konzervatívoké a hatalom - írta szerdai összeállításában a Magyar Nemzet. Hozzátette, hogy Budapest…

Politikus

Karácsony szerint a fideszes polgármesterek jelentős része Borkaihoz hasonló életformát él

Az új budapesti főpolgármester hosszú interjút adott az Indexnek. Beszélt többek között BKK-bérletárakról, a belvárosi autóforgalom csökkentéséről és városligeti építkezések leállításáról is.

Politikus

A kampány tisztességtelen és mocskos volt

„Diadal az Orbán-rezsim felett” – ezt a címet adta cikkének Keno Verseck, a Der Spiegel tudósítója. Rámutatott: ez volt Orbán Fidesz-pártjának egy évtized után az első nagy veresége, és a miniszterelnök leválasztásának főpróbája is lehet.…

Közélet

#Godislove kampány indult Budapesten válaszul a Coca-Cola melegjogi üzenetére

Október 16-án megjelentek Budapest utcáin a #Godislove kampány óriásplakátjai. A hírről beszámoló MTI-közleményben azt írják, hogy „a népszerű üdítőital-márka társadalmi vitát generáló plakátkampányára…

 

Kategória ajánló