Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Követőik fogságában a baloldali miniszterelnök-jelöltek

21.05.11 09:52

Lehetetlen helyzetbe lavírozhatják magukat a baloldali miniszterelnök-jelölti előválasztás indulói – írja a Magyar Nemzet.

Újabb okosutat hoznak létre az országban

21.05.11 07:22

Okosút lesz az M2-es Dunakeszinél, dinamikus forgalomirányítási berendezéseket szerelnek majd fel a gyorsforgalmi út főváros közeli szakaszán, amelyekkel csökkenthetők a torlódások - írta a Magyar Nemzet.

Csúszik a Hableány-katasztrófa emlékművének az átadása

21.05.10 17:34

Az utazási korlátozások miatt nem tudják átadni a második évfordulón a Hableány-katasztrófa emlékművét. A büntetőper várhatóan ismét időhúzással folytatódik.

Köteleznék az első választásra a 16 éves fiatalokat

21.05.09 11:13

A baloldali kutatók által gründolt intézet szerint tizenhat éves korukra a fiatalok minden választáshoz szükséges kompetenciával rendelkeznek - írja a Magyar Nemzet.

Előre le van zsírozva az ellenzéki előválasztás?

21.05.04 08:44

Még el sem kezdődött, de már most üres ígéretnek bizonyul a baloldali előválasztás. Ellenzéki szavazók döntése helyett háttéralkuk köttetnek.

Épül a Hableány-katasztrófa emlékműve a Margit hídnál

21.05.01 10:47

A katasztrófa ügyében kezdeményezett több mint ötmilliárd forintos kártérítési per kimenetele bizonytalan.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Uniós pénzek: itt a lista, mely programokra érkeznek

A korábbi évekkel szemben több változás is érinti az európai uniós támogatások felhasználását. A források becsatornázásával a 2022-es költségvetés tervezete is számol. Több programban is megnyílik az út a pénzek lehívása előtt, ami a…

Kultúra és szórakozás

Nemzet sportolója: eldőlt, hogy ő lesz a befutó?

Monspart Sarolta halála után nem kizárt, hogy a négyszeres világbajnok asztaliteniszező, Jónyer István kerül a társaságba.

Tudomány

Filmen mutatják be, milyen hatással volt a zeneiparra a koronavírus

Ismert zenészek, koncert- és fesztiválszervezők buzdítanak oltásra, mesélnek a járvány alatti tapasztalataikról a Hadd lássuk a kezeket! című húszperces riportfilmben, amelyet Lobenwein Norbert rendezett. “A szakmában mindig…

Esemény

Több mint háromszázezer Pfizer érkezett

A Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője elmondta, hogy korlátozott mennyiségben lehet még foglalni Szputnyik és AstraZeneca-oltásokat az időpontfoglalóban, és még kevés Pfizert is annak, akik Sms-t kapott. A…

 

Kategória ajánló