Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Magyar Nemzet: Újabb bírálatot kapott a DK-s Niedermüller Péter

21.02.24 11:47

A zuglói Szent István Király Zeneiskola igazgatója, Makovecz Pál nem tartja demokratikusnak Erzsébetváros baloldali polgármesterének eljárását a Molnár Antal Zeneiskola ügyében.

Távozik a Tesco Magyarország vezetője

21.02.23 14:59

Pártos Zsolt elhagyja a Tescót - jelent kedden az Entescom.hu céges dolgozói weboldal címlapján, amely nyilvánosan is látható, de a bejelentés részleteit már csak az áruházlánc magyarországi munkavállalói láthatják - írja a Magyar Nemzet.

A KerecseN zenekar új albummal készül, ehhez feldolgozták Cseh Tamás Széna tér dalát

21.02.22 11:02

A Magyar Nemzet interjút készített Varga Zsolt énekes-gitárossal annak apropóján, hogy a felvidéki, komáromi KerecseN zenekar nemrég feldolgozta Cseh Tamás Széna tér című dalát. A zenekar vezetője a dal kapcsán elmondta – Európai testvérnépek…

Magyar Nemzet: „a főváros kiárusítja a családi ezüstöt”

21.02.22 10:14

Felgyorsítja Karácsony Gergely a fővárosi ingatlanok kiárusítását. A korábbi ciklusban nem volt példa arra, hogy egyszerre ennyi ingatlant adjanak el.

Karácsony dobra veri a főváros vagyonát

21.02.22 08:25

Az év végéig több mint nyolcmilliárd forint bevételt várnak a telkek, épületek eladásából, írja a Magyar Nemzet.

Hogyan szerezte meg a miniszterelnöki széket 2004-ben Gyurcsány Ferenc?

21.02.18 22:10

A Magyar Nemzet videójából kiderül az is, hogy ki ajánlotta a fiatal Gyurcsányt a kormányfői posztra aspiráló Medgyessy Péter figyelmébe a 2000-es évek elején.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Az egyetemek finanszírozásában is új világ jön szeptembertől

Nem csak a modellváltásban érintett egyetemek élete változik meg gyökeresen, a következő tanévtől a teljes felsőoktatási rendszerre új finanszírozási rendszert vezetnek be. Míg eddig az állami támogatás jórészt a felvett diákok számától…

Tudomány

Még csak most jön a neheze? A szakértő szerint ekkor tetőzhet leghamarabb a járvány

Március végén tetőzhet leghamarabb a harmadik hullám Ferenci Tamás biostatisztikus szerint. A szakember szerint az oltások kedvező hatása csak április elején érződhet leghamarabb, így szerencsés esetben a járványhullám…

Nagyvilág

Drámaian csökken a donorszám - adjunk vért!

Bármelyik Covid-19 elleni védőoltást is kapja a véradó, aznap nem, de másnap már adhat vért.

Politikus

A baloldal táskás embere: aranyrudak és 6 milliárd 200 millió eredetét keresik Czeglédy ügyében

A koronavírusra hivatkozva ismét időt próbál nyerni Gyurcsány embere, de most már nem tudja magát kivonni az igazságszolgáltatás alól Czeglédy Csaba.

 

Kategória ajánló