Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Gyanús ingatlanügy Soproni csapatában

19.08.10 15:34

Soproni Tamás, az ellenzék – és a Momentum – terézvárosi polgármesterjelöltjének csapatában újabb önkormányzati képviselőjelölt hitelességét ille­tően vetődtek fel kérdések.

A királyleányka előtt is hódoltak az „alattvalók” Tatán

19.08.07 22:18

Ötödik alkalommal rendezték meg Tatán a Kastély téren a Neszmélyi Borünnep és Halnapokat. A megkérdezett borászok elmondták: fejlődik a magyar nemzet borkultúrája.

Átszabná a szoftverpiacot a kormány - ez állhat a Microsoft-T-Systems szakítás mögött

19.08.07 12:45

A Magyar Nemzet értesülése szerint szeptemberben az állami szoftverbeszerzések központosításáról és a szolgáltató vállalatok árrésének jogszabályi rögzítéséről is szavazhat a parlament. Ezzel kevesebb pénz juthat a szoftveres cégek zsebébe - a…

Étkezőkocsival vonatozunk a Balatonra

19.08.07 08:27

Bejött a MÁV-Start újítása, eddig több mint ezer hamburgert és 182 hordó sört fogyasztottak el az utasok a felújított étteremvagonokban.

Fidesz: Karácsony inkább a saját zavaros ügyeit tisztázza!

19.08.07 07:57

A Fidesz azt írta: Karácsony Gergely „eltévesztette a házszámot”: nem a Főpolgármesteri Hivatalban kell keresnie a metrókorrupciós ügyek felelőseit, hanem a saját szövetségesei körében.

Haldoklik a legendás, magyar szerencsejáték: meg vannak számlálva a napjai?

19.08.06 08:48

A tippmix és az online sportfogadás dinamikus fejlődése miatt kissé háttérbe szorult a totó, de jelenleg is több mint 140 ezren totóznak heti rendszerességgel - írta a Magyar Nemzet keddi számában, a Szerencsejáték Zrt. közlésére hivatkozva. Ugyan...

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Már a kormánylap sem érti a határkerítés költségvetését

A Magyar Nemzet arról írt szombaton, hogy bár az első félévben jelentősen csökkentek a határvédelmi kiadások, a migrációs válság 2015-ös kitörése óta (2019 júniusáig) viszont 408 milliárd forintot fordított a kormány erre a célra.

Politikus

Tisztújítás előtt a Fidesz-közeli médiaholding

Az mfor.hu szerint legfeljebb az önkormányzati választások után várhatók nagyobb átalakítások a KESMA körül, de az alapítvány kuratóriumának megbízatása augusztus végén lejár.

Politikus

Szegeden összefog az ellenzék

Teljes az ellenzéki összefogás Szegeden, mondta Botka László szocialista polgármester és polgármester-jelölt, amikor bemutatta a 20 körzet képviselőjelöltjeit.      Az…

Politikus

Ezt üzente augusztus 20-án az országnak Orbán Viktor

A közösségi oldalon osztotta meg az ünneppel kapcsolatos gondolatait a miniszterelnök. “Idvez légy, boldog Szent István király, te népednek nemes reménysége" Boldog születésnapot, Magyarország! – írta Orbán egy, a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló