Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Nem támogathatja az állam a postát

19.02.26 11:52

Az európai uniós szabályozás kizárja annak a lehetőségét, hogy az állam bármilyen támogatást nyújthasson a bérfejlesztéshez a Magyar Posta Zrt. számára.

Szürkezónában pálinkázunk

19.02.24 15:58

A magáncélra főzött pálinka után annak ellenére kerülik el az érintettek az adó megfizetését, hogy annak összege literenként mindössze hétszáz forint.

Rövidesen lőszergyártás is lesz Magyarországon

19.02.23 06:40

Lőszert és lőport is gyártanak majd hosszú távon Magyarországon azokhoz a magyar—cseh fegyverekhez, amelyeket Kiskunfélegyházán állítanak elő.

Nem optimizmus, realizmus

19.02.22 07:04

Magyarország gazdasági növekedése kiemelkedő volt az elmúlt esztendőben. Suppan Gergelynek, a Takarékbank vezető elemzőjének korábbi előrejelzése telitalálatnak bizonyult.

Félidőben megbukhat az MSZP elnöke

19.02.21 08:31

Az őszi önkormányzati választás után tisztújító kongresszust tart az MSZP, így gyászos szereplés esetén Tóth Bertalan félidőben távozhat a párt éléről.

HírTV: A lakosság nem tud mit kezdeni a felhalmozódó vagyonnal

19.02.20 17:43

A múlt év végére 53 788 milliárd forintra nőtt a háztartások pénzügyi vagyona, ami 1212 milliárd forintos emelkedés az előző negyedévhez képest, éves alapon pedig 4420 milliárd a gyarapodás – írja a Hír TV a Magyar Nemzet cikkére hivatkozva.

Nézőpont: a Jobbik a legantiszemitább, legrasszistább és legradikálisabb párt

19.02.20 07:25

A baloldali pártokhoz való közeledés ellenére látható, hogy továbbra is a legantiszemitább, legrasszistább és legradikálisabb politikai pártnak tartják a Jobbikot a magyar emberek – derült ki a Nézőpont Intézet Magyar Nemzet számára készített…

Reprezentatív válogatás jelent meg a tavalyi év legjobb novelláiból

19.02.19 15:37

Az év novellái 2019 című kötet szerkesztője a könnyedebb hangvételű írások közül a Magyar Nemzet két munkatársának művét is külön kiemelte.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Megnyitnák a leállósávot az M7-esen a legzsúfoltabb időszakban

Szinte nincs nyári hétvége balatoni óriásdugók nélkül, de az M7-es sztráda bővítése jelenleg nincs napirenden. Pénteken és szombaton a Balaton, vasárnap pedig a főváros felé vezető oldalon évek óta óriási a tömeg az M7-es…

Politikus

Európai Népharag: 23 országban tiltakoznak a civilek a fideszes európia vezető kinevezése ellen

23 európai országból, köztük 18 EU tagállamból több mint kétszáz civil szervezet írta alá az a European Civic Forum nyílt levelét, amelyben azt kérik, Hidvéghi Balázst ne válasszák meg az Európai Parlament Állampolgári jogi, Bel- és…

Politikus

Olaszliszka - a Legfőbb Ügyészség elhatárolódik a törvényszéktől

Minden szakmaiságot nélkülöz, és a nyilvánosság teljes félretájékoztatására alkalmas a Jobbik Magyarországért Mozgalom azon közleménye, melynek lényege szerint az olaszliszkai lincselés egyik elítéltje azért került szabadlábra,…

Politikus

Orbán ismét százmilliárdokat költ a civilek ellehetetlenítésére

Egy uniós költségvetési javaslat 1,8 milliárd eurót adna a jogérvényesülésre és az alapértékek védelmére, méghozzá a tagállamok feje fölött. Még meg sem szavazták, de a magyar miniszterelnök már most elkezdte fúrni a tervezetet.…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló