Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Bizalmas levelezés igazolja, hogy Alstom-ügyben „működött a nyomás”

19.04.11 09:54

Az Alstom-ügyben a szereplők közti találkozókat hiába kezelték végig rendkívül óvatosan, a Magyar Nemzet birtokába került dokumentumokból kiderül kik közvetítettek az Alstom, a BKV és a politika között.

Négy tűz között

19.04.11 08:33

Négy újságíró kérdéseinek kereszttüzébe „merészkedett” tegnap este Szabadkán Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Magyar, nemzet, politika - 100 év magány után elnevezésű nyilvános sajtóbeszélgetésen, amelyet a magyarországi…

Hatalmas geggel rukkolt elő az MSZP: pár dollárból totális hülyét csinált a Fidesz milliárdos kampányából

19.04.09 19:24

Nincs még egy hónapja, hogy beszámoltunk róla, hogy a Fidesz igencsak mellényúlt a plakát arcainak kiválasztásával, most az ismert mém-párt egyszerűen leigazolta az MSZP az európai-parlamenti kampányához Csalódott a kormánypártban a Fidesz…

Eladja a Magyar Nemzet Tojását Zsigóné Kati, eddig Sydney-ből érkezett a legjobb ajánlat

19.04.09 17:42

Eu­rópa leg­jobb to­jás­fes­tője Ma­gyar­or­szá­gon, Kecs­ke­mé­ten él, mű­ve­i­nek messze föld­ről cso­dá­jára jár­nak. Zsi­góné Kati, akit a to­jás­dí­szí­tés ki­rály­nő­je­ként tar­ta­nak szá­mon, ta­valy…

Segítség kell a hajléktalanoknak az újrakezdéshez

19.04.09 10:15

Szerteágazó, az utcán élő emberek talpra állását segítő programokat működtetnek a magyarországi karitatív szervezetek, így szűrik és gyógyítják a betegeket.

Újabb bűnügyeket oldhatnak meg Portik összegyűjtött hangfelvételei

19.04.08 07:12

A Magyar Nemzet értesülése szerint egy eltűnt olajos vállalkozó, Seres Zoltán, valamint Radics Attila és családja meggyilkolása oldódhat meg hamarosan.

Húszmillió euróért eladó az Újpest

19.04.06 12:50

Roderick Duchatelet nem árulja, de megfelelő ajánlat esetén eladná az Újpest FC-t. Lapunk érdeklődésére azt is elmondta, mennyiért: húszmillió euróért.

Önként adjuk ki genetikai adatainkat

19.04.05 08:39

Falus András bio­lógus professzor szerint azonban ajánlott kellő óvatossággal kezelni a ma oly népszerű genetikai teszteket.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Már a kormánylap sem érti a határkerítés költségvetését

A Magyar Nemzet arról írt szombaton, hogy bár az első félévben jelentősen csökkentek a határvédelmi kiadások, a migrációs válság 2015-ös kitörése óta (2019 júniusáig) viszont 408 milliárd forintot fordított a kormány erre a célra.

Politikus

Ennek a négyéves óvodásnak több esze van, mint a teljes Fidesz vezérkarnak

A Hiphop.de éppen egy iráni származású német rapperrel csinált interjút a menekültkérdésről, amikor besétált a képbe egy négyéves óvodás - írja az Index.

Politikus

Londonban vállalkozó momentumossal és újabb pécsi ciklusra készülő jobbikossal teljes Péterffy csapata

Kilenc napon át, napi két ellenzéki képviselőjelöltet mutatott be a Mindenki Pécsért Egyesület és Péterffy Attila független pécsi polgármesterjelölt. Az Ellenzéki Szövetség pécsi képviselőjelöltjeinek névsora egy Londonban élő és…

Politikus

Páneurópai Piknik - Orbán: Csak egy Európa van

A Páneurópai piknik 30. évfordulója alkalmából tartott istentiszteleten részt vett Angela Merkel Németország kancellárja és Orbán Viktor miniszterelnök is.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló