Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Sakkban tartja a riválisokat az MSZP

19.09.07 10:25

Egy sor helyen az MSZP adja a polgármesterjelöltet is, Debrecenben azonban ők húzták a rövidebbet a Gyurcsány-párttal szemben.

Megtelt idén a Balaton, elégedettek lehetnek a turizmus szolgáltatói

19.09.07 07:31

Elégedettek a húzóágazatnak számító turizmus szolgáltatói az idei nyár mérlegével, amikor újabb csúcsokat ért el a külföldi turisták érdeklődése Magyarország iránt, a szeszélyes nyári időjárás ellenére pedig a belföldi turizmusban is bővülést mértek az…

Búcsú a Jobbiktól

19.09.05 09:04

A mozgalom szárnyalása töretlen volt, egészen 2016-ig, amikor Vona Gábor pártelnökként egyik napról a másikra úgy döntött: elveszi pártja lelkét.

Januárban várható vádemelés a Hableány-katasztrófa ügyében

19.09.03 10:28

Október végére fejezhetik be a nyomozást a május 29-i dunai hajókatasztrófa ügyében, és legkésőbb januárban vádat is emelhetnek az eddigi egyetlen gyanúsított ellen.

Mi lesz így a jó kis magyar kacsa-, libamájjal: egyre nagyobb a baj

19.09.03 09:04

Bajba kerülhetnek a hazai víziszárnyastartók, a kacsáért és a libáért is jóval kevesebbet fizetnek a felvásárlók, mint egy éve, ráadásul a költségek is növekedtek. Emiatt pedig sokan bezárhatják a boltot - írja a Magyar Nemzet. Szabó...

Gyurcsányék pénzelték Karácsony cégét

19.08.28 09:31

Karácsony Gergely cége 2006 és 2009 között több tíz millió forint értékű tanácsadói megbízást kapott a szocialista—szabad demokrata Gyurcsány-kormánytól. A baloldal főpolgármester-jelöltje Demszky Gáborral és Horn Gáborral is együtt dolgozott, és…

Örülhetnek a juhtartók, élénk a kereslet a bárányok iránt

19.08.27 11:04

A könnyű bárány iránti kereslet idén a nyári időszakban is élénk volt. Az árak enyhén ugyan, de folyamatosan emelkednek, a kilátások pedig az év második felére is pozitívak – írta a Magyar Nemzet.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Bocskor Andrea: Boldogulni a szülőföldön lehet

Bocskor Andrea a Magyar Nemzet pénteki számában elmondta: óvatos bizakodással tekintenek a politikai váltásra.

Politikus

Gyanúsan osztották el a kultúrtao-pénzeket

A szigorú pályázati szabályoknak fittyet hányva kapott az előadó-művészeti szervezeteknek szánt támogatásokból az Egységes Magyar Izraelita Hitközség ugyanúgy, mint önkormányzatok vagy fideszes politikusokhoz köthető cégek.

Politikus

Orbán Viktor: Sikert értünk el

Az Európai Unió tagországainak vezetői megállapodásra jutottak annak érdekében, hogy Európa 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Charles Michel, az Európai Tanács elnöke Brüsszelben. Orbán Viktor miniszterelnök…

Politikus

Halálosan megfenyegették a győri ellenzéki polgármesterjelöltet

"Kiállunk Pollreisz Balázs mellett, és feljelentést teszünk ismeretlen tettes ellen" - írja az MTI-hez eljuttatott közleményében az MSZP.

 

Kategória ajánló