Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Veszélyes kísérlet folyik Európában

19.03.27 09:53

Douglas Murray szerint továbbra is ellenőrizetlenül zajlik a tömeges bevándorlás, miközben a multikulturalizmus képviselői továbbra sem ismerik be ideológiájuk képtelenségét.

Görög ügynöknek vallja magát az ISIS-terrorista

19.03.27 09:32

A Terrorelhárítási Központ főigazgatója kifejtette: a férfi sok olyan dolgot mondott a tárgyaláson, amivel megpróbálja magát kihúzni az ügyből, s minden tőle származó információt megvizsgálnak.

Tízmilliárdokat szán a Volkswagen az elektromosautó-offenzívára

19.03.24 18:11

Megközelítőleg a harmadával csökkentené a teljes flottája szénlábnyomát 2025-re a Volkswagen-csoport. A társaság harmincmilliárd eurót szánna az elektromos átállásra, kínálatának negyven százaléka lenne elektromos, ezen felül három és fél ezer töltőt…

Magyarország válaszol a migrációs válságra

19.03.23 12:14

Áthidalhatatlan szakadék tátong a migrációt ellenző és azt támogató erők között, miközben a diskurzust még mindig a liberális panelek uralják — mondták nemzetközi és magyar kutatók, politikusok.

Szorult helyzetben lesz a legnagyobb EP-frakció

19.03.22 07:32

A Fidesz tagságának a fenntartása garantálhatja az Európai Néppártnak, hogy biztosan az Európai Parlament legnagyobb frakciója maradjon.

Orbán megérkezett a brüsszeli székházba – elkezdődött a Fidesz és az Európai Néppárt nagy tárgyalása

19.03.20 07:20

Szerda kora estére dönthet elvileg a Fidesz kizárásáról az Európai Néppárt jobboldali uniós pártcsaládjának vezetése, azonban az is előfordulhat, hogy a döntést megelőzően a magyar kormánypárt válik ki az EPP-ből, amennyiben a Fidesz…

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Elköltöztetik a magyar titkosszolgálatot

Korszerűbb bázisokra költöztetik a titkosszolgálatok nagy részét a közeljövőben. Modernizált központokban helyezik el a nemzetbiztonsági szervek egy részét, írja a Magyar Nemzet. A katonai titkosszolgálat egy korszerűsített…

Politikus

Megvan, kik fogják felvirágoztatni Siklóst, bejelentette a Fidesz, kiket indít az önkormányzati választáson

Amire a térség fideszes országgyűlési képviselői nem voltak képesek, az most a párt helyi emberei elérhetik.

Politikus

A Mi hazánk is polgármesterjelöltet indít Miskolcon

A Mai nap (07. 19.) bejelentették, hogy Fülöp Erik a Mi Hazánk színeiben indul a a polgármesteri székért Miskolcon. Ő volt már Tiszaújváros polgármestere is korábban, jelenleg független országgyűlési képviselő. Pályafutását a…

Politikus

Orbán Viktor a nép egyszerű gyermeke a néppel vegyült - állítólag

Tegnap óta ironikus lázban ég az internet, mióta felkerültek privát(?) fotók a tökegyedül gurulóstáskát húzó és tökegyedül fapados légijáratra szálló és tökegyedül utazó magyar miniszterelnökről.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló