Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Semjén: Nekünk az a dolgunk, hogy kipréseljük Brüsszelből a pénzt

19.09.11 10:46

Az euróról azt mondta, a bevezetését meg kell fontolni, „mert akkor az adókérdésekben is Brüsszelben fognak dönteni, és elveszítjük annak a lehetőségét, hogy nálunk legyen a legkedvezőbb adózási kondíció”.

Veszteséges, kivonulhat a Tesco Lengyelországból

19.09.11 09:07

A boltbezárások után teljes lengyelországi üzletágától megválhat a Tesco - értesült a Magyar Nemzet londoni forrásból. Ugyanakkor a veszteséges lengyel leányvállalat leépítése várhatóan nem érinti majd a magyar áruházakat.

Kész ráfizetés a biznisz, kivonulhat a Tesco Lengyelországból

19.09.11 06:52

A háttérben az áll, hogy a városszéli hipermarketek helyett a lengyelek már sokkal inkább a könnyebben megközelíthető, kisebb diszkontokban vásárolnak. A lengyelországi fejlemények ugyanakkor nem érintik a magyar Tesco-kat.

Újabb fotók igazolják a tiltott adatbázis-építést

19.09.11 06:46

Újabb dokumentum került a Magyar Nemzet birtokába a VIII. kerületi ellenzéki kampánycsapat tevékenységével kapcsolatban, ami szintén felveti a törvénytelen adatrögzítés gyanúját.

Visszaélés a személyes adatokkal? Reagáltak a vádakra Pikóék

19.09.09 15:25

Adatbázisépítésre használja fel a nyolcadik kerületi ellenzék a támogatóik személyes adatait – írta a Magyar Nemzet, amely emlékeztetett, hogy ez törvénybe ütközik. Pikó András kampánycsapata szerint ugyanakkor mindent a törvénynek megfelelően…

Több ezren hajóztak idén a Balatonon: jó szezont zárt a magyar hajózás

19.09.09 09:04

Véget ért a tíz nappal meghosszabbított balatoni hajózási főszezon is, így a 6,6 milliárd forintos tőkeemeléssel megerősített Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) közre is adta az elmúlt két hónap gyorsmérlegét. Személyhajókon 660 ezren, kompokon egymillióan…

Kocsis Máté visszalépésre szólította fel az ellenzék józsefvárosi polgármesterjelöltjét és a helyi ellenzéki jelölteket

19.09.09 08:59

Az ellenzék törvénytelenül kezelte a választók személyes adatait Józsefvárosban - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, aki hétfői budapesti sajtótájékoztatóján visszalépésre szólította fel az ellenzék VIII. kerületi polgármesterjelöltjét és a helyi…

Hamarosan átadnak egy fontos utat

19.09.08 15:31

Még szeptemberben átadják a forgalomnak a négysávosra bővített ­M2-es autóutat a főváros és Vác között - írta a Magyar Nemzet.

A külföldi turisták és a belföldi utazók száma is nőtt idén a Balatonnál

19.09.08 14:10

Elégedettek a húzóágazatnak számító turizmus szolgáltatói az idei nyár mérlegével, amikor újabb csúcsokat ért el a külföldi turisták érdeklődése Magyarország iránt, a szeszélyes nyári időjárás ellenére pedig a belföldi turizmusban is bővülést mértek az…

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Bocskor Andrea: Boldogulni a szülőföldön lehet

Bocskor Andrea a Magyar Nemzet pénteki számában elmondta: óvatos bizakodással tekintenek a politikai váltásra.

Politikus

Gyanúsan osztották el a kultúrtao-pénzeket

A szigorú pályázati szabályoknak fittyet hányva kapott az előadó-művészeti szervezeteknek szánt támogatásokból az Egységes Magyar Izraelita Hitközség ugyanúgy, mint önkormányzatok vagy fideszes politikusokhoz köthető cégek.

Politikus

Orbán Viktor: Felépítjük az új Közép-Európát

1989-ben kiderült: még az is lehetséges, hogy a szabadságért románok és magyarok képesek összefogni – jelentette ki Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Temesváron.

Politikus

Halálosan megfenyegették a győri ellenzéki polgármesterjelöltet

"Kiállunk Pollreisz Balázs mellett, és feljelentést teszünk ismeretlen tettes ellen" - írja az MTI-hez eljuttatott közleményében az MSZP.

 

Kategória ajánló