Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Idénymunkáért hagyják el a boltokat

19.07.10 10:41

Kritikussá kezd válni a munkaerő­hiány a boltokban, noha érezhető, hogy a nyári szabadságok miatt egyes területeken visszafogottabbak a lakossági beruházások.

Nanokapszula, a trójai faló, avagy robotok a műtőben

19.07.10 07:06

Belátható időn belül, saját szakterületükön úttörő felfedezéseket tettek a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központjának orvosai és kutatói.

A Tűzmadártól a Forgószélig

19.07.09 08:32

A Győri Balett igazgatója, Kiss János úgy látta, semmi értelme egymásnak adni a díjakat, ezért született meg az elhatározás, hogy a Magyar táncfesztivál kizárólag az értékek felmutatásáról szóljon.

Portik Gyárfás Tamásnak: Amíg élsz, börtönben leszel

19.07.09 07:42

A Magyar Nemzet újabb, exkluzív információkhoz jutott a Fenyő-gyilkosság ügyé­ben. Gyárfás Tamás és Portik Tamás közötti rejtélyes beszélgetések további részleteibe nyertünk betekintést.

Válaszút előtt az EU–Kína-kapcsolatok

19.07.09 07:14

Lesznek változások az Európai Unió és Kína kapcsolatában, de hogy milyen irányba mozdul el a viszony, az a következő egy-két évben meghozott döntések függvénye lesz.

Demeter Márta három évet is kaphat

19.07.09 06:26

Kétségbeesett vagdalkozásba kezdett Demeter Márta, miután kiderült, hogy pénteken, a rendkívüli nyári ülésszakának utolsó napján felfüggesztheti mentelmi jogát az Országgyűlés.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Balliberális uralom jellemzi Európa legtöbb fővárosát

Európa legnagyobb fővárosait jelenleg nagyrészt balliberális-zöld politikusok irányítják, még olyan országokban is, ahol egyébként a konzervatívoké a hatalom - írta szerdai összeállításában a Magyar Nemzet. Hozzátette, hogy Budapest…

Politikus

Átveszi mandátumát az MSZP-s mohácsi polgármester, dacára a több mint 4 ezer ellenszavazatnak

Az urnában több volt az érvénytelen szavazat, mint a Csorbai Ferencre leadott érvényes voks. Ellenfele, a fideszes Szekó József nem sokkal a választások előtt halt meg tragikus hirtelenséggel.

Politikus

Karácsony normális Főpolgármester lenne

Normális főpolgármester akar lenni- mondta nemzetközi sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely, aki pénteken foglalja el hivatalát. Megerősítette, hogy hamarosan személyes találkozót kér Orbán Viktor miniszterelnöktől, és levelet…

Közélet

#Godislove kampány indult Budapesten válaszul a Coca-Cola melegjogi üzenetére

Október 16-án megjelentek Budapest utcáin a #Godislove kampány óriásplakátjai. A hírről beszámoló MTI-közleményben azt írják, hogy „a népszerű üdítőital-márka társadalmi vitát generáló plakátkampányára…

 

Kategória ajánló