Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Igenis minden gyerek élete számít

19.03.29 11:26

Vélhetően a sok bírálatot elszenvedő magyar egészségügy egyik sikertörténete az, hogy a világ hetedik legdrágább kezelését biztosítják a gerinc eredetű izomsorvadásban szenvedő gyerekeknek.

Jön az új turisztikai rendszer

19.03.29 09:59

A magyarországi szálláshelyek vendégforgalmáról valós idejű információkat a második fél évtől digitálisan gyűjtő szisztéma információs weboldala már elindult.

Veszélyes kísérlet folyik Európában

19.03.27 09:53

Douglas Murray szerint továbbra is ellenőrizetlenül zajlik a tömeges bevándorlás, miközben a multikulturalizmus képviselői továbbra sem ismerik be ideológiájuk képtelenségét.

Görög ügynöknek vallja magát az ISIS-terrorista

19.03.27 09:32

A Terrorelhárítási Központ főigazgatója kifejtette: a férfi sok olyan dolgot mondott a tárgyaláson, amivel megpróbálja magát kihúzni az ügyből, s minden tőle származó információt megvizsgálnak.

Tízmilliárdokat szán a Volkswagen az elektromosautó-offenzívára

19.03.24 18:11

Megközelítőleg a harmadával csökkentené a teljes flottája szénlábnyomát 2025-re a Volkswagen-csoport. A társaság harmincmilliárd eurót szánna az elektromos átállásra, kínálatának negyven százaléka lenne elektromos, ezen felül három és fél ezer töltőt…

Magyarország válaszol a migrációs válságra

19.03.23 12:14

Áthidalhatatlan szakadék tátong a migrációt ellenző és azt támogató erők között, miközben a diskurzust még mindig a liberális panelek uralják — mondták nemzetközi és magyar kutatók, politikusok.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Megnyitnák a leállósávot az M7-esen a legzsúfoltabb időszakban

Szinte nincs nyári hétvége balatoni óriásdugók nélkül, de az M7-es sztráda bővítése jelenleg nincs napirenden. Pénteken és szombaton a Balaton, vasárnap pedig a főváros felé vezető oldalon évek óta óriási a tömeg az M7-es…

Politikus

Kárpáti János: Dobozolás

Van két doboz, a bevándorláspártiak és bevándorlásellenesek doboza. Ezek valamelyikébe gyömöszölne be a Fidesz mindenkit, akivel kapcsolatba kerül a migrációs politika területén.

Politikus

Megegyezett az ellenzék Sopronban, és van már polgármesterjelöltjük

Ellenzéki összefogást hirdetett Sopronban a Momentum, az MSZP, a DK, a Jobbik, az LMP és a Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz tartozó helyi Kossuth Kör - jelentették be a pártok és a civil mozgalom képviselői hétfőn…

Politikus

Orbán ismét százmilliárdokat költ a civilek ellehetetlenítésére

Egy uniós költségvetési javaslat 1,8 milliárd eurót adna a jogérvényesülésre és az alapértékek védelmére, méghozzá a tagállamok feje fölött. Még meg sem szavazták, de a magyar miniszterelnök már most elkezdte fúrni a tervezetet.…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló