Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

A választás legnagyobb vesztese a Jobbik

19.05.27 10:22

Öt évvel ezelőtt a második legtöbb szavazattal három mandátumot szerzett, most egyetlen képviselőt delegálhat az EP-be az ex-radikális párt.

Történelmi vereség az ellenzéknél

19.05.26 20:52

A Magyar Nemzet értesülései alapján 98 százalékos feldolgozottságnál 52,3 százalékkal vezet a Fidesz-KDNP az EP-választáson, ez 13 EP-képviselőt jelentene a kormányzópártoknak.

Nem túlozzák el a migránsozást? – kérdezte kedvenc lapja Orbántól

19.05.25 09:34

A Magyar Nemzet interjút készített a miniszterelnökkel, a baráti beszélgetésben pedig váratlanul valódi kérdések is felmerültek. (Belföld)

Maximálná az óraszámokat az új NAT

19.05.23 15:22

Várhatóan nem egyszerre, hanem több lépcsőben vezetik be az új Nemzeti alaptantervet, 2020-ban csak az első és ötödik évfolyamot érinti a változás.

A társadalom kiiktatta a hősöket

19.05.23 08:31

Operaénekesi karrierjének kezdetéről, a főigazgatói poszthoz vezető útról, az új évadról és terveiről beszélgettünk Kiss-B. Atilla Kossuth-díjas operaénekessel.

Az MSZP évtizedek óta üzleti kapcsolatban áll Heinrich Pecinával

19.05.22 09:07

A Magyar Nemzet értesülései szerint az MSZP évtizedek óta üzleti kapcsolatban áll Heinrich Pecinával. Ujhelyi István, a szocialisták európai parlamenti (EP-) képviselője mégis az osztrák üzletember fideszes kötődését vizsgáltatná az osztrák hatóságokkal…

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Szájer: Az európai identitás csak nemzeti identitásra épülhet

Ha a magyar nemzet nem tartott volna össze ezer éven át, már régen feloldódott volna – mondta.

Politikus

Segít-e a megvádolt Simonkán a büntetőjog felpuhítása vagy megtagadja a Fidesz?

Kitessékelik a frakcióból, kizárják a Fideszből, lemond mandátumáról, ezért időközi parlamenti választást kell tartani Dél-Békésben? – ezek a forgatókönyvek is elképzelhetőek azok után, hogy vádat emeltek Simonka…

Politikus

Jászapáti fideszes polgármestere feljelentett egy kommentelőt, akinek Orbán Viktor a profilképe

„Kedves Barátaim! A mai napon, 2019. 08. 23-án, feljelentést tettem a Jászberényi Járásbíróságon Turjányi Öcsi elnevezés alatt, ismeretlen tettes ellen, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett…

Politikus

Továbbra sem zökkenőmentes a Jobbik és a baloldali pártok együttműködése

Újpesten egy MSZP-s politikus azért mondott le a párttagságáról, mert a szocialisták együttműködnek a „szélsőjobboldali Jobbikkal”. Hajdúszoboszlón az okozott válságot a helyi jobbikos szervezetben, hogy a pártvezetés parancsára…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló