Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Ősszel tovább drágulhat a tej

19.09.30 09:07

Meghallgatásra talált a tejtermelők óhaja, az elmúlt évek stagnálása után enyhén emelkedtek az árak a hazai piacon. A drágulás a következő hónapokban is folytatódhat.

Így teljesítettek idén a balatoni strandok: jövőre még több fejlesztés lesz

19.09.27 07:18

Nem döntött rekordot a fizetős balatoni strandok nyári vendégforgalma az idén, főként az időjárás miatt, mindazonáltal az önkormányzatok elégedettek a fürdővendégek számával és a jegyekből származó bevétellel. Több mint...

Orbán barátja sündörög a ferihegyi reptéri üzlet körül

19.09.26 12:11

Gőzerővel építik a ferihegyi repülőtér új terminálját, amely egy szakértő szerint nem lesz csúcsszínvonalú létesítmény, de a jelenlegi bádogterminált kiválthatja.

Mindennapos éneklés jöhet az iskolákban

19.09.26 09:43

Felélesztették a mindennapos iskolai éneklésről szóló szakmai párbeszédet, a Magyar Állami Operaház példatárat állított össze a legnépszerűbb operarészletekből, amelyhez minden iskola ingyen juthat hozzá.

Gyümölcsöző üzletet alapoztak Gréta Thunbergre

19.09.25 15:26

Apáti Bence a Magyar Nemzet főmunkatársának írása.

Képviselni a magyar nemzet értékeit

19.09.25 14:04

A honosítási eljárás keretében kedden heten tettek állampolgári esküt a városháza C épületének rendezvénytermében.

Tarlós István: Nem ígérek olyat, ami biztosan nem betartható

19.09.25 11:20

Tarlós István elmondta, hogy Budapestnek van hosszú távú városfejlesztési koncepciója, mobilitási terve, új szmogrendelete, klímastratégiája, zöldinfrastruktúra koncepciója, valamint elkészült az új hajléktalan koncepció.

Új terminál épül Ferihegyen - markáns átalakításba kezdenek a reptéren

19.09.25 10:38

Új épületszárnyat épít a Budapest Airport a diszkont-légitársaságok utasainak kiszolgálására a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - írja a Magyar Nemzet.

Titkos ellenzéki megállapodás Szombathelyen

19.09.25 09:40

A Pro Savaria egyesület tagságának jóváhagyása nélkül állt össze az ellenzékkel Molnár Miklós alpolgármester Szombathelyen.

Szürkületi zóna Zuglóban

19.09.25 09:35

A botrányos parkolási rendszer mellett lepusztult városrészek és romló közbiztonság Karácsony Gergely polgármesteri tevékenységének eredménye Zuglóban.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Bocskor Andrea: Boldogulni a szülőföldön lehet

Bocskor Andrea a Magyar Nemzet pénteki számában elmondta: óvatos bizakodással tekintenek a politikai váltásra.

Politikus

Totális összeomlás: már csak pár hónap van hátra a fontos választásig, de a Fidesznek még nincs jelöltje se

Februárban időközi országgyűlési képviselő-választás lesz Fejér megyében, a dunaújvárosi körzetben, de a Fidesz még nem állt elő a jelöltjével. Akiket eddig felkértek, mind visszautasították, hogy a Fidesz jelöltjei legyenek. A Fidesz még…

Politikus

Gálaesten emlékeznek a temesvári forradalom 30. évfordulójára

Tőkés László szerint a temesvári forradalmat nem lehet befejezettnek tekinteni, azt békésen és állhatatosan tovább kell folytatni. Orbán Viktor szerint hogy szomszédainkkal egy új Közép-Európát építsünk fel

 

Kategória ajánló