Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Februártól 4 százalékkal, bruttó 167 400 forintra nő a minimálbér

21.01.25 07:35

A garantált bérminimum bruttó értéke pedig 219 ezer forintra emelkedik. A Magyar Szakszervezeti Szövetség nem írta alá a megállapodást, mondván, az emelés a minimálbér reálértékének megőrzésére sem lesz elég.

Már több mint 22 ezren írták alá a halálkampány elleni petíciót

21.01.24 18:37

Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája által megfogalmazott petíciót ma délig 22 ezer 169 magyar polgár írta alá a Citizengo.org internetes oldalon - írja a Magyar Nemzet.

Két ütemben emelkedhet idén a minimálbér

21.01.24 05:25

Ha minden feltétel teljesülni fog, akkor februártól négy, júliustól pedig további egy százalékkal emelkedhet a minimálbér és a garantált bérminimum összege.

Betarthatatlan ígérettel verhették át a Jobbik ifjúsági tagozatának tagjait

21.01.22 13:43

Befutó listás helyeket ígért a Jobbik elnöksége a párt ifjúsági tagozatának, cserében a borsodi kampányban elvégzett munkájukért – tudta meg a Magyar Nemzet.

Száz éve avatták fel az Irredenta szoborcsoportot a Szabadság téren

21.01.21 12:26

Száz évvel ezelőtt, 1921. január 16-án leplezték le a Szabadság téren ötvenezer ember előtt az Irredenta szoborcsoportot, amely a magyar nemzet egyik első látványos válasza volt a trianoni békediktátum igazságtalanságára. A Védőligák Szövetségének…

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Ismét vétóval zsarol Budapest főpolgármestere

A Magyar Nemzet arról számol be, hogy Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere ismét kekeckedik a kormánnyal.

Tudomány

Menyasszonyi ruhában ment oltásra egy baltimore-i nő, akinek a járvány miatt elmaradt az esküvője

Sarah azt mondja, számára az oltás egy ünnep volt, így úgy döntött, hogy a menyasszonyi ruhája lesz az oltásfelvevő ruhája is.

Nagyvilág

Soron kívül oltják a papokat és a lelkészeket is

A hitoktatói tevékenységet végzőket már a pedagógosukkal együtt beoltották, de most a többi lelkész és pap is kaphat koronavírus elleni oltást.

Politikus

Oltásellenességgel vádolja a debreceni Fidesz Varga Zoltánt, mert nem tapsikolt a kínai vakcinának

Videós üzenetben támadják a DK-s politikust. “Varga Zoltán oltásellenes!” – hangzik el a debreceni Fidesz által közzétett videóban, amelyben összegyűjtötték a kormány kommunikációjával szinkronban lévő frázisokat, úgy mint:…

 

Kategória ajánló