Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Magyar gyógyszert fejlesztenek a vírus ellen, elhúzódó járvány esetén is önellátóak lehetünk belőle

20.03.18 06:19

Hármas hatású, az új koronavírust semlegesítő, a megfertőződött sejteket az immunrendszerhez hasonlóan elpusztító és néhány hétig megelőző védelmet is nyújtó gyógyszer kifejlesztésén dolgozik egy hazai konzorcium, írja a Magyar Nemzet.

Országos Kereskedelmi Szövetség: Ne fogdossák össze a boltban a zsömléket!

20.03.16 14:03

A vásárláskor hasznos megelőzés, védekezés módjairól jelentetett meg gyakorlati tanácsokat az Országos Kereskedelmi Szövetség – írja a Magyar Nemzet.

Gyurcsányék szerepét vizsgáltatná a romagyilkos

20.03.10 10:28

A Magyar Nemzet azt írta, a férfi szerint titkosszolgálati provokáció volt a nekik felrótt támadás Galgagyörkön.

A miniszteri biztos szerint hiába is érkezne megfontolásra érdemes szakmai javaslat a tanároktól, a NAT már nem fog változni

20.03.09 09:16

A Magyar Nemzet kérdésére a Nemzeti alaptanterv (NAT) megújításáért felelős miniszteri biztos, aki egyben az állami iskolafenntartó, a Klebelsberg Központ elnöke is, közölte, már hiába is érkezne megfontolásra érdemes szakmai javaslat a tanároktól.

Súlyos csalódás Szlovákiában

20.03.07 19:28

Bugár Béla többszörös nemzetáruló, gátlástalan karrierista, hitvány haszonleső. (A szlovák választóit is becsapta, de ez most nem érdekes.) A kudarc oka elsősorban a felvidéki magyarok apátiája.

Bayer Zsolt: „Tiltsuk meg, hogy mindenki szabadon makoghasson a vírusról”

20.03.06 10:01

Bayer Zsolt a Magyar Nemzet hasábjain taglalta a koronavírusra adott kormányzati és ellenzéki reakciókat. Bayer szerint tízmillió virológus országává kezdünk válni, ahol a legújabb szakértők a „politika világából jönnek és ártanak.”

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Petíció indult Iohannis nemzetközi kitüntetésének visszavonásáért

Állampolgári kezdeményezés indult annak megakadályozására, hogy Klaus Iohannis román államfő megkaphassa a Károly-díjat – közölte pénteken honlapján a Magyar Nemzet. A napilap cikke szerint a CitizenGo platformon…

Politikus

Kocsis Máté a fiataloknak: Keressetek rá, és meglátjátok Gyurcsány Ferenc igazi arcát

Én ott voltam 25 évesen, amikor az őszödi beszéde után az ellene tüntetőket verette - üzent a Fidesz frakcióvezetője.

Politikus

Orbán Viktor határozatlan idejű felhatalmazása totálisan felesleges volt

A miniszterelnöknek nem volt igaza abban, amivel a hatalmas vitákat kavaró korlátlan idejű felhatalmazását indokolta. Reggeli hírösszefoglaló.

Politikus

Gyurcsány trágár hagyatéka még hosszú ideig velünk marad

A 2006 áprilisában megtartott kétfordulós országgyűlési választás az Mszp-Szdsz koalíció győzelmét hozta, és ezzel Magyarország miniszterelnöke ismét Gyurcsány Ferenc lett....

 

Kategória ajánló