Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Nanokapszula, a trójai faló, avagy robotok a műtőben

19.07.10 07:06

Belátható időn belül, saját szakterületükön úttörő felfedezéseket tettek a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központjának orvosai és kutatói.

A Tűzmadártól a Forgószélig

19.07.09 08:32

A Győri Balett igazgatója, Kiss János úgy látta, semmi értelme egymásnak adni a díjakat, ezért született meg az elhatározás, hogy a Magyar táncfesztivál kizárólag az értékek felmutatásáról szóljon.

Portik Gyárfás Tamásnak: Amíg élsz, börtönben leszel

19.07.09 07:42

A Magyar Nemzet újabb, exkluzív információkhoz jutott a Fenyő-gyilkosság ügyé­ben. Gyárfás Tamás és Portik Tamás közötti rejtélyes beszélgetések további részleteibe nyertünk betekintést.

Válaszút előtt az EU–Kína-kapcsolatok

19.07.09 07:14

Lesznek változások az Európai Unió és Kína kapcsolatában, de hogy milyen irányba mozdul el a viszony, az a következő egy-két évben meghozott döntések függvénye lesz.

Demeter Márta három évet is kaphat

19.07.09 06:26

Kétségbeesett vagdalkozásba kezdett Demeter Márta, miután kiderült, hogy pénteken, a rendkívüli nyári ülésszakának utolsó napján felfüggesztheti mentelmi jogát az Országgyűlés.

Pénteken búcsúztatják a Hableány kapitányát és matrózát

19.07.08 09:00

Pénteken, július 12-én vesznek végső búcsút a dunai hajókatasztrófában elsüllyedt Hableány két magyar halálos áldozatától, a jármű kapitányától és matrózától, írta a Magyar Nemzet.A szervezők a búcsúzni kívánóktól azt kérik, hogy a Margit hídra…

Tovább tart a balatoni hajózási főidény

19.07.06 18:29

Szombaton életbe lépett a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) főidényi menetrendje, a múlt évihez képest az idén egy héttel hosszabb lesz a hajózási főszezon, írja a Magyar Nemzet.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Weber: A néppárti frakció igazságosan bírálja el Trócsányit

Manfred Weber arról beszélt ma, hogy a Néppártnak “különleges a kapcsolata” a Fidesszel, a párt még mindig felfüggesztett tagsággal működik, de Trócsányi László biztos-jelölt “igazságos elbánásban” kell, hogy részesüljön - számol be…

Politikus

Fidesz–frakcióülés lesz a választás utáni héten

Várhatóan Orbán Viktor politikai helyzetelemző beszédével indul a háromnapos értekezlet.

Politikus

Fidesz–frakcióülés lesz a választás utáni héten

Várhatóan Orbán Viktor politikai helyzetelemző beszédével indul a háromnapos értekezlet.

Politikus

Összellenzékinek szánt "női kampányt" indítanak jobbikos politikusnők

Összellenzéki „női kampányt” indítanak Dália néven jobbikos politikusnők - mondta Varga-Damm Andrea.

 

Kategória ajánló