Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Erősödik az igény a házi pálinkára

Ma 09:16

Az elmúlt években összesen 26 ezer főzőberendezést vásároltak a házi pálinkára vágyók, a készülékek tulajdonosai pedig tavaly a korábbinál harminc százalékkal több párlatot állítottak elő otthonukban.

Az EvolúciJÓ Játék! – workshop pedagógusoknak

20.01.18 10:18

Az ELTE Növényrendszertani, Ökológiai és Elméleti Biológiai Tanszéke workshopot hirdet gimnáziumi tanároknak, tanár szakos hallgatóknak és mindazoknak, akiket érdekel az élményközpontú oktatás.

Gondban lehet az egyik legnagyobb magyar szakszervezet

20.01.18 06:49

Elveszítheti vezető tárgyalási és döntési pozícióját a vállalatokkal és a kormánnyal szemben az áruházi munkavállalók jövőjéről évtizedekig monopolhelyzetben egyezkedő Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) - írja szombati számában a…

Mok: Legyen bűncselekmény a hálapénz

20.01.16 08:49

A szakértők egyetértenek abban, hogy a hálapénz káros és további béremelésre van szükség az egészségügyben.

Mszp: beleegyezésük nélkül tettek meddővé nőket a miskolci kórházban!

20.01.15 08:40

Kásler Miklósnak, az emberi erőforrások miniszterének beavatkozását és következményeket sürgetett a Borsod megyei kórházban történtek miatt Bangóné Borbély Ildikó, az Mszp országgyűlési képviselője.

Átalakításra vár a minimálbérezés

20.01.14 09:02

Napirendre kerülhet a minimálbérezési rendszer teljes átalakítása, a két alkalmazott összeg arányos egységesítésével. Az egységes kereset idén bruttó 199 ezer forintra jönne ki.

Folytatódik a kastélyok és várak felújítása

20.01.13 07:40

A megújuló műemlékek nemcsak régi szépségüket nyerik vissza, hanem új funkciókkal is gazdagodnak, hogy – adottságaikhoz igazodó módon – megfeleljenek a mai kor turisztikai igényeinek.

Operatív felderítés zajlik az „ördög ügyvédje” ellen

20.01.10 09:53

Három különböző nyomozást folytat a rendőrség a volt győri polgármestert és más személyeket érintő feljelentések alapján. A Magyar Nemzet négy kérdést fogalmazott meg, amelyekből háromra az ORFK kommunikációs szolgálata válaszolt.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Egyre több pálinka készül: mutatjuk melyik megye a dobogós

Az elmúlt években összesen 26 ezer főzőberendezést vásároltak a házi pálinkára vágyók és összesen 151 ezer liter párlatot állítottak elő otthonukban. A pénzügyminiszter szerint az unió illetékes fórumain újra napirendre kerülhet az…

Politikus

Hörcsik Richárd: Családbarát európai politikára van szükség!

A magyar Országgyűlés európai ügyek bizottságának fideszes elnöke elmondta: foglalkozni kell a brit kilépés lehetséges okaival és az egész Európát érintő demográfiai kérdésekkel is.

Politikus

Magyar György: öngólt lőtt Orbán Viktor

Az ismert ügyvéd nem kímélte nyilatkozatában a kormányfőt. Esti hírösszefoglaló.

 

Kategória ajánló