Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Játékot a játékboltból – veszélyes bóvlik a piacon

Ma 09:16

A rossz minőségű játékok balesetveszélyességére hívja fel a figyelmet az Innovációs és Techno­lógiai Minisztérium. A hatósági tapasztalatok szerint a veszélyes játékok előfordulása az alkalmi árusítóhelye­ken a leggyakoribb.

Felmérés készül a dugódíj bevezetéséről

19.12.07 16:01

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy több vállalkozás is kapott már ilyen kérdőívet, a válaszokra a fővárosi önkormányzat lehet kíváncsi. Karácsony Gergely főpolgármester az utóbbi hetekben többször is megerősítette, hogy ha rajta múlik, lesz dugódíj, de…

Válaszúton a hazai tojástermelés

19.12.07 13:55

Az idén sem lesz hiány tojásból a karácsonyi szezon előtt, ráadásul a lapunknak nyilatkozó termelők többsége szerint az árak sem emelkednek majd tovább.

Százmilliárdokért vásárolnak ajándékokat a magyarok

19.12.07 12:34

A korábbiaknál gazdagabb ünnep elé nézünk. Stabilan bővül a lakossági költekezés az ünnepek előtt, a kereskedők szerint a ma kezdődő bronzhétvégére már látszik, hogy az év végén sem fogják vissza drágább beruházásaikat a családok …

Alig van karácsonyra szabad szoba

19.12.06 10:28

A korábbi évekre jellemző ütemnél gyorsabban, mondhatni vészesen fogynak a szabad szobák a karácsonyi, szilveszteri kiemelt időszakokra a hazai szálláshelyeken.

A Gothár-ügy váltotta ki a kormány reakcióját

19.12.06 09:28

A Magyar Nemzet információi szerint konkrétan a Katona József Színházban kialakult állapotok miatt készül megváltoztatni a kormány a kultúra finanszírozásának eddigi gyakorlatát.

Felméréssel kezdte a főváros a dugódíj előkészítését

19.12.06 09:07

A Magyar Nemzet értesülései szerint a Gki Gazdaságkutató Zrt. vállalkozókhoz eljuttatott kérdőíve nagyrészt a behajtási díjjal és a dízelüzemű gépjárművekkel foglalkozik.

Jövőre minden hús eredetét látványosan fel kell majd tüntetni a pultokban

19.12.06 06:06

A január 15-én életbe lépő szabályozás szerint a kereskedőknek ezentúl a nem előre csomagolt, friss vagy hűtött hús származási országát is fel kell tüntetniük, de nem ám olvashatatlan kis fecniken.

Péntekig lehet jelentkezni a középiskolai felvételire

19.12.05 10:28

Fontos határidő zárul pénteken a középiskolába készülő diákok számára, december 6-ig kell ugyanis ­jelentkezniük a központi írásbeli felvételire.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

A gyerekek vannak kitéve a legtöbb kockázatnak

A Magyar Nemzet arról ír, hogy a hatósági tapasztalatok szerint a veszélyes játékok előfor­dulása az alkalmi árusítóhelye­ken a leggyakoribb, ezért alapvetőnek nevezte, hogy minden esetben megbízható szaküzletben vagy…

Politikus

"Fidesz Mikulás" érkezett Kétpóra

Boldog István fideszes képviselő vasárnap több képet is feltöltött az eseményről Facebook-oldalára. A posztból kiderül, hogy a Mikulás már 28. alkalommal jár a településen.

Politikus

Hadházy Karácsonynak: egy dolgot tehetsz Orbán ellen

A politikus a Facebookon üzent a főpolgármesternek. Szerinte Karácsony azzal tudná elérni, hogy a kormány ne vegye el tőle a színházigazgatók kinevezésének jogát, hogy megüzeni a miniszterelnöknek: ha nem vonja ezt vissza, nem lesz…

Politikus

Őrsi Gergely a másik megzsarolt MSZP-s

Alaptalan vádaskodásokról beszélt és kijelentette: nem fog soha engedni zsarolóknak.

 

Kategória ajánló