Magyar Nemzet hírek

Márka › Magyar Nemzet

Az álhíroldalak ellen nem elegendő a bírság

20.03.26 11:11

Ifj. Lomnici Zoltán szerint a büntetőjogi kódex módosításával eredményesebben lehet szankcionálni a fake news gyárakat, amelyek azonban még mindig számos kiskapuval élhetnek.

Alábbhagyott a felvásárlási láz: egyre fegyelmezettebbek a vásárlók

20.03.24 08:06

Alábbhagyott a felvásárlási láz, egyre kevesebb idős ember és gyermek jelenik meg az üzletekben, a vásárlók egyre fegyelmezettebbek és mind többen viselnek maszkot - írta a Magyar Nemzet kedden.

Akár 120 beteget is fogadni tud a Királyhágó úti járványkórház

20.03.21 15:42

Bármelyik pillanatban meg tudja kezdeni a koronavírus-fertőzöttek, illetve a már lélegeztetésre szoruló betegek fogadását a járványkórházzá alakult Budai Egészségközpont.

Lesz elég csirke a hentesnél

20.03.21 11:58

Nem kell félni a hiánytól, és a jövő hétre eltűnhetnek a sorok a hentesnél.

Az ösztöndíjasok jelentős része már hazatért

20.03.20 15:18

Mint ismert, a járvány kirobbanása előtt a Kőrösi Csoma Sándor Programban és a Petőfi Sándor Programban összesen 221 ösztöndíjas dolgozott a világ számos pontján.

Sok önkéntes megy az egészségügybe

20.03.19 10:52

Csaknem kilencszáz önkéntes jelentkezett, többségük orvos-, gyógyszerész- és fogorvoshallgató, de végzett orvosok és egészségügyi szakdolgozók is jelentős számban regisztráltak az önkéntesek weboldalán.

A(z) "Magyar Nemzet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Megtelik a börtön újságírókkal; a vírus szabad marad

Hamis, hazug tartalmú levél terjed Kásler Miklós aláírásával az interneten – számolt be az EMMI közleményéről a jobboldali sajtó, a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap például azonos, az imént idézett címmel, azonos tartalommal.…

Politikus

Hadházy: Segít-e az EU a járvány idején? Nagyon is, csak Európa legkorruptabb rendszerének nehezebben tud segíteni!

Segít-e az EU a járvány idején? Nagyon is, csak Európa legkorruptabb rendszerének nehezebben tud segíteni. Tegyük rendbe ezt gyorsan: a kormány azt hazudja, hogy semmilyen segítséget nem kapunk az EU-tól (csak kipcsak…

Politikus

Zeng a Nélküled Orbán Viktor Facebook oldalán: Egyetlen magyar sincs egyedül

A miniszterelnök egy videót osztott meg közösségi oldalán a veszélyhelyzet 18. napján.

Politikus

Újabb húszmilliárddal nőtt a kórházak adóssága!

Csak az elmúlt hónapokban közel húszmilliárd forintnyi újabb adósságot halmoztak fel az állami finanszírozású kórházak az orvostechnikai eszközök beszállítói felé, ez pedig veszélyezteti az ellátás- és betegbiztonságot –…

 

Kategória ajánló