Magyar Művészeti Akadémia hírek

Kultúra és szórakozás › Magyar Művészeti Akadémia

Értékelt és a készülő nemzeti alaptantervről is beszélt az MMA elnöke

18.11.22 20:16

Szeptembertől száz ösztöndíjas kezdhette meg munkáját az Magyar Művészeti Akadémia megújított ösztöndíjprogramja keretében. Az MMA közgyűlésén Vashegyi György értékelte az elmúlt fél évet és tagozati díjakat adott át.

Fekete Györgyöt saját intézménye tüntette ki

18.11.05 13:34

Hét alkotó részesült a Nemzet Művésze díjban, amelyet hétfőn vehettek át a Magyar Művészeti Akadémia tulajdonában lévő Pesti Vigadóban.

A(z) "Magyar Művészeti Akadémia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Párbeszéd a művészetkritikáról címmel rendez konferenciát az MMA

Párbeszéd a művészetkritikáról címmel rendez konferenciát az Magyar Művészeti Akadémia október 21-én és 22-én, hétfőn és kedden.

Kultúra és szórakozás

Inspirációk

A magyar festészet napján kiállítás nyílt a Magyar Plakát Házban, valamint kihirdették Az én világom rajzpályázat eredményeit is.

Esemény

Az élelmiszerbiztonságért kampányol a Kossuth-díjas Csík Zenekar

A Kossuth-díjas Csík Zenekar tagjai, és a zenekarral együttműködő Vecsei H. Miklós, a Vígszínház színésze, Grecsó Krisztián író, költő, dalszerző, valamint Lackfi János író, költő, műfordító a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági…

Közélet

Kortárssegítő képzést szervezett diákoknak az önkormányzat

Rákosmente önkormányzata a Kelet-Pesti Tankerületi Központtal együttműködve, a Helyi Esélyegyenlőségi Program keretében önkéntes kortárssegítő képzést szervezett az általános iskola 6-7. osztályos tanulói…

 

Kategória ajánló