Magyar Liberális Párt hírek

Politikus › Magyar Liberális Párt

Belépett az MSZP-be a volt fideszes politikus

20.05.08 08:25

A közelmúltban belépett az MSZP-be Chladek Tibor, a Magyar Liberális Párt Pest megyei elnöke, aki korábban a Fideszben is politizált.

Liberálisok: Alanyi jogon járjon a TB!

20.04.07 11:07

Felszólítjuk a kormányt, hogy a veszélyhelyzet alatt vállalja át a társadalombiztosítását azoknak, akik jelenleg nem jogosultak a térítésmentes állami ellátásra - írja közleményében a Magyar Liberális Párt.

Sermer Ádám: ne legyen gyáva Bede Zsolt, tisztázza a Vadhajtások hátterét!

20.02.06 11:41

Miután a Fidesz a saját tüntetése óta sem határolódott el Bede Zsolt tevékenységétől, így egyértelművé vált, hogy mind Bede akcióit, mind a vadhajtasok.hu weboldal tartalmát és közönségét is felvállalja az állampárt – írja közleményében Sermer…

Gyurcsányhoz igazolt a liberális politikus

19.12.09 11:55

Csatlakozott Bősz Anett, független országgyűlési képviselő a Demokratikus Koalíció (DK) parlamenti frakciójához.

Bősz Anett a Liberálisok új elnöke

19.12.02 10:50

Bősz Anettet választotta a Liberálisok új elnökévé a párt küldöttgyűlése a múlt héten. A politikus első sajtótájékoztatóján azt mondta: „új időszámítás kezdődik a Magyar Liberális Párt életében.

Tóth Bertalan: az MSZP készen áll az újabb rendszerváltásra

19.10.18 15:21

Tovább kell építeni az ellenzéki szövetséget, egy új országot kell építeni, az MSZP készen áll az újabb rendszerváltásra - jelentette ki az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője szombaton Budapesten, az önkormányzati választás…

A(z) "Magyar Liberális Párt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Belépett az MSZP-be a volt fideszes politikus

A közelmúltban belépett az MSZP-be Chladek Tibor, a Magyar Liberális Párt Pest megyei elnöke, aki korábban a Fideszben is politizált.

Politikus

„Az Orbán-kormány költségvetése a cserbenhagyás költségvetése”

Munkahelyek százezreit menthették volna meg, ha az MSZP ajánlásait beépítik a költségvetésbe – így tömegek munkája szűnhet meg – nyilatkozta pénteki online sajtótájékoztatóján Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke.

Politikus

DK: A kormány pótolja a kieső helyi iparűzésiadó-bevételeket!

Bősz Anett szerint katasztrófa közeleg az önkormányzati finanszírozásban.

Politikus

Sértik a magyarok igazságérzetét a kártérítési perek

A Hír Tv A nyolcas című műsorában G. Fodor Gábor Budai Gyulával a börtönbiznisz múltjáról és jelenéről, valamint a kormány és a lakosság igazságérzetéről beszélgetett.

 

Kategória ajánló