Magyar Liberális Párt hírek

Politikus › Magyar Liberális Párt

Ki nem találná, hogy ki lesz Gyurcsány jelöltje az ellenzéki előválasztáson

20.12.04 09:07

Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt elnöke lesz a Demokratikus Koalíció (DK) egyik Pest megyei jelöltje a 2022-es országgyűlési választásokat megelőző ellenzéki előválasztáson – írta pénteki számában a Magyar Nemzet.

Könyvdarálás-ügy: elvennék Dúró Dórától a könyvtári olvasójegyét

20.10.11 11:21

Függessze fel a Magyarország mindenkié című mesekönyvet ledaráló Dúró Dóra képviselő látogatási és kölcsönzési jogát az Országgyűlési Könyvtárban - kérik Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét a Liberálisok.

Belépett az MSZP-be a volt fideszes politikus

20.05.08 08:25

A közelmúltban belépett az MSZP-be Chladek Tibor, a Magyar Liberális Párt Pest megyei elnöke, aki korábban a Fideszben is politizált.

Előkerültek a Liberálisok és felszólították a kormányt

20.04.07 11:07

Alanyi jogon járó társadalombiztosítást követel a nullaszázalékos Magyar Liberális Párt.

Orbán politikájától féltik a nőket a liberálisok

20.03.08 09:49

Egyenlőbb és biztonságosabb Magyarországot kíván nőnap alkalmából a Liberális Párt, akik közleményükben a nők lesújtó helyzetére hívják fel a figyelmet. Nőnap alkalmából azt kívánjuk, hogy Magyarország következő kormánya érdemi javulást…

A(z) "Magyar Liberális Párt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Magyar Nemzet: Bősz Anett lehet a Gyurcsány-párt aduásza

A Magyar Liberális Párt elnökét veti be aduászként Pest megye 1-es számú körzetében a Demokratikus Koalíció - írja a Magyar Nemzet.

Közélet

Mit szerveznek a háttérben Horn Gáborék?

Momentumos és párbeszédes kötődés, uniós támogatás liberális szavazók mozgósítására, Szdsz-es örökség.

Politikus

Azt ugye tudjuk, hogy sokmilliárdnyi közpénzt kap a vajdasági média, hogy népszerűsítse a Fideszt?

Természetesen ezt sem a magyar kormány adja tudtunkra, hanem szerb oldalról érkeztek a pontos információk. Nincs is jobb helye a magyar közpénznek, mint ott, ahol a kormánypártokat népszerűsíthetik külföldön. Nem az első eset.…

Közélet

A DK szerint heteken belül összeroppanhat az egészségügy

Az „összekapkodott” egészségügyi jogállási törvény miatt heteken belül összeroppanhat a járványkezelés és az egészségügy – figyelmeztetett a Demokratikus Koalíció.

 

Kategória ajánló