Magyar kultúra napja hírek

Esemény › Magyar kultúra napja

A Magyar Kultúra Napján ingyenesen látogatható a Ráday Múzeum

19.01.18 20:24

A Ráday Múzeum a Magyar Kultúra Napján, 2019. január 22-én ingyenesen látogatható 10-18 óráig. Tisztelettel hívunk és várunk mindenkit ebből az alkalomból. Ismerkedjenek meg új állandó kiállításunkkal, – a jeles kecskeméti festőművész,…

Pénteken kezdődnek a magyar kultúra napja programjai – nézd meg, mivel várnak!

19.01.18 15:06

A magyar kultúra napja január 22-e, annak idején Kölcsey ezen a napon tisztázta le a Himnusz kéziratát. Az önkormányzat a következő programokkal vár mindenkit január 18-ától, péntektől:

Ingyenes séták a Fiumei úti sírkertben

19.01.18 14:33

A Fiumei úti sírkertben tartott ingyenes sétákkal csatlakozik a Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) a magyar kultúra napja programjaihoz január 22-én.

Folytatódik A hónap műtárgya-sorozat

19.01.18 14:09

A Thúry György Múzeum munkatársai az évet rendhagyó módon egy minitárlattal kezdték, amely a magyar kultúra napjához kapcsolódik.

Zenés irodalmi műsor a Magyar Kultúra Napja tiszteletére a vásárhelyi könyvtárban

19.01.18 10:54

Dobos Katalin színművész és Bereczky Szilvia énekművész adja elő zenés irodalmi műsorát a Németh László Városi Könyvtárban január 21-én, hétfőn 17 órától.

Magyar Kultúra Napi gálaműsor Székelyudvarhelyen

19.01.17 17:21

2019. január 19-én, szombaton 18 órától a Magyar Kultúra Napját ünneplő rendezvénysorozat gálaműsorára kerül sor a székelyudvarhelyi Művelődési Ház előadótermében.

Változatos programok a magyar kultúra napján

19.01.17 13:21

Koncertekkel, kiállításokkal, színházi produkciókkal, könyvbemutatókkal köszöntik a magyar kultúra napját országszerte

Változatos programokkal készülnek a magyar kultúra napjára Csongrád megyében – Vásárhely is csatlakozik

19.01.17 10:51

Koncertekkel, kiállításokkal, színházi produkciókkal, könyvbemutatókkal köszöntik a magyar kultúra napját Csongrád megyében, Szegeden ekkor adják át a kulturális elismeréseket is.

A(z) "Magyar kultúra napja" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Átadták az erdei iskolai pályázat díjait

 Az Erdők Nemzetközi Napján, március 21-én, a NYÍRERDŐ Zrt. Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskolájában volt az „Erdőtündér kerestetik” alkotói és meseíró pályázat díjátadója. Az alkotásokat Havasi Tamás, a Nyíregyházi Egyetem…

Kultúra és szórakozás

Retrospektív kiállításon mutatják be El Greco művészetét Párizsban

A festőnek ez az első nagy retrospektív tárlata Franciaországban.

Közélet

Be akarta tiltani a magyar himnuszt, Orbán mégis büszkén pózolt vele

A Szlovák Nemzeti Párt nemrégiben megakadályozta volna, hogy szlovákiai rendezvényeken „idegen himnuszt” énekeljenek – Orbán Viktort ez sem zavarta a barátkozásban.

Kultúra és szórakozás

C.C. Catch érkezik Magyarországra!

A '80-as évek popdívája a legnagyobb külföldi retro sztárokkal karöltve egyedülálló koncert show-val érkezik októberben a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

 

Kategória ajánló