Magyar kultúra napja hírek

Esemény › Magyar kultúra napja

Magyar kultúra napja Vásárhelyen: tanulmánykötet mutatnak be Szőnyi Benjámin munkásságáról

19.01.21 11:00

A Szőnyi-kutatás legújabb fejleményeit és egy újonnan felfedezett Szőnyi művet is megismerhetnek azon érdeklődők, akik január 22-én ellátogatnak a Németh László Városi Könyvtár magyar kultúra napi rendezvényére.

Magyar Kultúra Napja

19.01.20 15:45

Várnak minden érdeklődőt január 22-én 17 órakor a Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett ünnepi programokra

Dudaszóval ünnepelték a magyar kultúra napját Murakeresztúron

19.01.20 09:45

Dudamuzsikától volt hangos szombaton a művelődési ház. A fülbemászó dallamok mellett népi kézműves mesterségekkel ismerkedhettek a látogatók.

A Fölszállott a páva képeiből nyílik fotókiállítás a Hagyományok Házában

19.01.19 11:42

A Fölszállott a páva című műsor legjobb képeiből nyílik fotókiállítás hétfőn, a magyar kultúra napja előestéjén a Hagyományok Házában, majd Rémi Tünde és Appelshoffer János táncelőadását láthatják az érdeklődők.

Ünnepi műsorral készülnek

19.01.19 08:48

Hajdúsági népzenei hagyományok címmel tart előadást Bárdosi Ildikó népdalénekes a magyar kultúra napja alkalmából kedden a DMK Csapókert Közösségi Házában.

A(z) "Magyar kultúra napja" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Átadták az erdei iskolai pályázat díjait

 Az Erdők Nemzetközi Napján, március 21-én, a NYÍRERDŐ Zrt. Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskolájában volt az „Erdőtündér kerestetik” alkotói és meseíró pályázat díjátadója. Az alkotásokat Havasi Tamás, a Nyíregyházi Egyetem…

Közélet

Be akarta tiltani a magyar himnuszt, Orbán mégis büszkén pózolt vele

A Szlovák Nemzeti Párt nemrégiben megakadályozta volna, hogy szlovákiai rendezvényeken „idegen himnuszt” énekeljenek – Orbán Viktort ez sem zavarta a barátkozásban.

Kultúra és szórakozás

Elkeződtek a Csárdáskirálynő próbái – Gemza Péter rendezése a Csokonaiban

Megkezdődtek a Csárdáskirálynő próbái a Csokonai Színházban. Minden idők lenépszerűbb és legtöbbet játszott operettjét a teátrum igazgatója, Gemza Péter állítja színpadra. A statisztikusok szerint nincs egyetlen perc, amikor a Föld…

 

Kategória ajánló