Magyar kultúra napja hírek

Esemény › Magyar kultúra napja

Verssel, népi mondókákkal, tánccal és citerazenével ünnepeltek Felsőrajkon

19.01.22 13:03

A magyar kultúra napja alkalmából szerveztek ünnepséget a Szent Imre Általános Iskolában tegnap, ahol a térség országgyűlési képviselője, Vigh László mondott ünnepi beszédet.

Nagyon menő lett a világ legnagyobb múzeumi LCD fala a Szépművészetiben

19.01.22 12:03

Keddtől használhatja a közönség a világ legnagyobb, érintőképernyős múzeumi LCD falát a Szépművészeti Múzeum Márvány csarnokában; a Magyar Nemzeti Bank (MNB) támogatásával megvásárolt eszköz csaknem 300 műtárgy adatait jeleníti meg…

A magyar kultúra napja – 196 éve fejezte be Kölcsey a Himnuszt

19.01.22 02:54

Díjátadókkal, irodalmi estekkel, könyvbemutatókkal, koszorúzással és képzőművészeti kiállításokkal is ünneplik a magyar kultúra napját országszerte. A jeles nappal kiemelten foglalkozik a közmédia.

Kortárs magyar üvegművészet – kiállításmegnyitó

19.01.22 02:51

A magyar kultúra napja alkalmából kiállítás nyílik a Gaál Imre Galériában január 23-án, szerdán délután 5 órakor. Megnyitja: professor ememeritus Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia tiszteletbeli elnöke.A Kortárs Magyar Üvegművészet című tárlat…

Navracsics Tibor: rajtunk múlik, a kultúránk épül-e

19.01.21 20:45

A magyar uniós biztos a balatonfüredi Anna Grand Hotelben mondott beszédében kiemelte: a magyar kultúra „térben és időben is nagyon erős közösség”.

Karády-történettel emlékeztek a magyar kultúra napjára Halason

19.01.21 17:54

Egy Karády történettel emlékeztek a magyar kultúra napjára Kiskunhalason a Közösségek Házában, ahol Ki tudja, látsz-e még címmel tartott előadást a szabadkai Szab-way színház szervezet.

A(z) "Magyar kultúra napja" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Nem élhetek muzsikaszó nélkül

A Magyar Kultúra Napja előtt újabb premierrel tiszteleg a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház: a 2019/2020-as évadnak negyedik premiere január 22-én 19 órakor lesz először látható a nagyszínpadon.

Kultúra és szórakozás

Szombattól látogatható a Munkácsy-kiállítás

Pákh Imre New York-i üzletember gyűjteményének darabjai március 8-ig láthatók.

Közélet

Ricsárdgír-himnusszal és 20 éves jubileumi 30Y-koncerttel jön a 2020-as Fishing

Elindult a jegyértékesítés a legbarátságosabb fesztivál hírében álló Fishing on Orfűre. A 2020-as fesztiválhimnuszt...

Kultúra és szórakozás

Az Aerosmith megtelíti a Puskás Arénát – óriási ütemben indult a jegyértékesítés!

Az Aerosmith Bejelenti Fennállása 50. Évfordulójára Időzített, 2020-As Európai Turnéját Felfrissülve a rekordokat döntő, lenyűgöző Las Vegas-i Deuces Are Wild fellépéssorozat után, minden idők egyik legnagyobb amerikai rock…

 

Kategória ajánló