Magyar Közút hírek

Közélet › Magyar Közút

Útfelújítás kezdődik: mutatjuk, mely vonalat modernizálják

20.04.01 16:37

A Magyar Falu Program keretében magyar finanszírozásból újul meg a Gyermely és Bajna közötti úta 4,1 kilométer hosszan - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt..

Szívmelengető videoüzenet a magyar hősöknek

20.03.30 14:20

“Veletek vagyunk!” szlogennel készített támogató videót a Magyar Közút. Mindenkire szükség van.

Két autó ütközött össze Solton

20.03.27 15:34

Két autó ütközött Solton péntek délután. Forgalmi akadály van a Kecskeméti úton.

Nyolcszázmillió forint érkezik megyei bölcsődékre

20.03.25 08:37

Közel 800 millió forint értékben újabb négy, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósuló Békés megyei projektről hozott támogató döntést a minap az irányító hatóság – közölte Zalai Mihály, a Békés megyei közgyűlés elnöke.

Újabb utak újulnak meg Heves megyében

20.03.24 19:54

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018-ban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indította el. A program egyik elemeként Heves megyében a 2416-os jelű út mintegy…

Havazás, hószállingózás, havas eső: téli üzemmódra vált a Magyar Közút

20.03.23 22:25

Néhány napra visszatérnek a téli közlekedési körülmények, nem árt óvatosabban vezetni. A Magyar Közút is reagál, valamint a járványhelyzetnek is kiemelt figyelmet szentel.

Gyula Tv Híradó 2020. 03. 23.

20.03.23 19:37

Témák: – Minimálisra korlátozták a személyesen intézhető ügyek számát a gyulai városházán a koronavírus járvány megállítása érdekében. Görgényi Ernő polgármester a helyi cégek vezetőivel tekintette át a gyulai helyzetet. – A következő napokban újra…

Nő a forgalombiztonság a megújult Zalaapáti-Zalabér összekötő úton

20.03.20 15:37

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018-ban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indította el. A program egyik elemeként Zala megyében a 7352-es jelű…

A(z) "Magyar Közút" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Útfelújítás kezdődik: mutatjuk, mely vonalat modernizálják

A Magyar Falu Program keretében magyar finanszírozásból újul meg a Gyermely és Bajna közötti úta 4,1 kilométer hosszan - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt..

Gazdaság

A Csanádpalota-Nagylak határátkelőhelyen tájékozódott a román belügyminiszter

A Csanádpalota-Nagylak autópálya-határátkelőhelyen tájékozódott a határátlépés körülményeiről vasárnap délután Marcel Vela román belügyminiszter.

Közélet

Bkv-szakszervezet: Ilyen zsúfoltságban senki sincs biztonságban

A rendkívüli zsúfoltság pedig a közlekedésszervező felelőssége – véli a szakszervezeti vezető.

Életmód

Lángra kapott a szemét és a bozót a Gubacsi hídnál

Összehordott szemét és bozótos gyulladt ki a XX. kerületben, a Soroksári-Dunánál, a Gubacsi híd közelében. Több helyen ég és mintegy három-négy hektárt érint a tűz. A fővárosi hivatásos tűzoltók a…

 

Kategória ajánló