Magyar Kétfarkú Kutya Párt hírek

Közélet › Magyar Kétfarkú Kutya Párt

„Tévedésből” reklámozta a Hegyvidéki Önkormányzat a Fideszt a YouTube-csatornáján

21.04.12 20:19

Január végén fedezett fel az Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) XII. kerületi szervezete a Hegyvidéki Önkormányzat YouTube csatornáján egy videót,

Nemzeti konzultációt indított a gravitációról a Kétfarkú Kutya Párt

21.04.04 12:49

„Támogatná-e Ön, hogy a magyar kormány a gravitáció csökkentésével javítson a magyar emberek súlyproblémáin és ezen keresztül az életkörülményein?” – szól az egyik kérdés.

Karácsony bosszúját már a kutyapárt sem hagyta szó nélkül

21.03.28 13:31

A Karácsony Gergely által elhalasztott útfelújításokat már a baloldalról sem tartja mindenki helyes lépésnek.

Új "kormányplakátok" Zuglóban: a Kétfarkú Kutyapárt akciózott

21.03.16 10:32

Ne lepődj meg, ha furcsa, a kormányzati plakátokhoz hasonló, ám vicces szövegű plakátokkal találkozol az utcán: a Kétfarkú Kutyapárt ugyanis "újraindítjuk a kormányplakát javítást" címen plakátkampányba kezdett több fővárosi kerületben,…

Fürjes Balázs 5+1 pontja

21.03.11 18:35

A Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár közzétette 5+1 pontját a Városmajor park megújításáról.

A Kétfarkú Kutyapárt nem vesz részt az ellenzéki összefogásban

21.02.22 17:58

"A felméréseink szerint 126-127 százalékon vagyunk. Gyakorlatilag az egyetlen párt vagyunk, amelyre jelenleg érdemes szavazni, mert minden más szavazat egyértelműen elveszik"- mondta a párt elnöke az InfoRádió műsorában.

Ennél otthonosabb buszmegállót még nem láttál

21.02.18 10:13

Az Mkkp buszmegállókat felújító mozgalma részeként ezúttal a Goldmark utcába építettek egy megállót, méghozzá egészen lenyűgözőt.

A(z) "Magyar Kétfarkú Kutya Párt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A Fidesz a Kétfarkú Kutya Párttal támadja Karácsonyt

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) XII. kerületi tagozata felújított padokat és ültetett növényeket a kerületben, a XII. kerületi Fidesz szerint a főpolgármester hiányosságaira mutat rá ezzel a párt.

Közélet

A Fidesz a Kétfarkú Kutya Párttal támadja Karácsonyt

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) XII. kerületi tagozata felújított padokat és ültetett növényeket a kerületben, a XII. kerületi Fidesz szerint a főpolgármester hiányosságaira mutat rá ezzel a párt.

Közélet

A Rába Quelle lett a Bábolnai Fürdő üzemeltetője

Tavaly nyáron adták át a Bábolnai Fürdőt. A nagyközönség nem sokáig örülhetett a létesítménynek, amely most már hónapok óta zárva van. Nem csak a koronavírus miatt, hanem az üzemeltetéssel kapcsolatban is adódtak…

Politikus

Még mindig nem tudni, mi alapján záratta be Pokorni a Virányosi Közösségi Házat

A civileknek megígérték, hogy megkapják a közösségi házról készült hatástanulmányokat, ám ez csütörtök óta sem történt meg. Folytatják az aláírásgyűjtést és a tiltakozást is a házért.

 

Kategória ajánló